Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Κυριακίδης: «Θα βελτιωθούμε» συνέντευξη στον NOVASPORT FM


Την πεποίθησή του ότι ο Λεβαδειακός θα παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια εξέφρασε ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού, Δημήτρης Κυριακίδης.
Στον NOVA ΣΠΟΡ FM μίλησε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Δημήτρης Κυριακίδης μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη. Ο Έλληνας γκολκίπερ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
Για τον Λεβαδειακό:
«Στα περισσότερα παιχνίδι δημιουργούμε φάσεις αλλά δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Χθες με τον Άρη πετύχαμε δύο γκολ και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Με τον Πανιώνιο βάλαμε ένα γκολ γρήγορα και μας βοήθησε. Αντίθετα υπάρχουν άλλοι αγώνες που κάναμε φάσεις αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη με το ξεκίνημα που είχαμε στο πρωτάθλημα. Η βαθμολογική θέση μας αδικεί. Έχουμε περιθώρια για ψηλότερα και έχουμε καλούς παίκτες για να παίξουμε καλύτερα».
Για τη μάχη στον πάτο:
«Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αυτό που βλέπω είναι ότι οι άλλες ομάδες δεν έχουν ξεφύγει. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι περίπου έτσι τα πράγματα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα».
Ποια ομάδα του έχει κάνει εντύπωση στο πρωτάθλημα;
«Μου αρέσει ο Άρης. Χθες χρησιμοποίησε μόνο Έλληνες κάτι που είναι αρκετά καλό. Όμως μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι εμφανίστηκε αρκετά δυνατός τόσο που δεν το περίμενα. Ήταν καλός και έδειξε ότι θέλει τη νίκη».
Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ:
«Μετά τη νίκη επί του Άρη η ψυχολογία έχει ανέβει. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα με παίκτες έμπειρους σε κάποιες θέσεις. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ έχει μια καλή έδρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου