Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Λεβαδειακός-Πιερικός 2-0 για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος


Το πάνω χέρι για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε ο Λεβαδειακός ο οποίος στο Δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς νίκησε με 2-0 τον Πιερικό στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Βοιωτίας δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και πήρε τη νίκη με τα γκολ του Πόι στο 34ο λεπτό και του Ροτζέριο στο 88'. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ Κατερίνης. Ο Λεβαδειακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν άφησε σε κανένα σημείο τον Πιερικό να τον απειλήσει, ενώ με τις ευκαιρίες που δημιούργησε πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Πόι. Ο Λεβαδειακός πήρε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης έστω και αν την πρώτη του καλή φάση την έκανε μετά το εικοστό λεπτό. Στο 24' ο Ροτζέριο έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου. Δύο λεπτά αργότερα (26') ο Ακόστα ήταν αυτός που εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη με το σουτ του Ροτζέριο (άουτ).Η υπεροχή της ομάδας της Βοιωτίας καρποφόρησε στο 34', όταν ο Ρομέου έκανε μια ωραία μπαλιά στον Πόι και ο τελευταίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Πιερικού για να κάνει το 1-0.

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, προκειμένου να πετύχει ένα ακόμη τέρμα για να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά ο Μίλιεβιτς στάθηκε μοιραίος.
Στο 46' ο Μίλιεβιτς πέρασε έναν αμυντικό του Πιερικού έκανε και το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (51') ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ με τον Τόλιο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Μίλιεβιτς στο 53' είχε μια ακόμη καλή φάση, κάνοντας το σουτ από καλή θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 70' ο γκολκίπερ του Πιερικού Τόλιος είπε και πάλι "όχι" αποκρούοντας την μπάλα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χοσέμι. Στα υπόλοιπα λεπτά τις αναμέτρησης ο Γιώργος Παράσχος έκανε αλλαγές για να δει και την κατάσταση των υπόλοιπων παικτών του με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει. Ακόμα και έτσι στα τελευταία λεπτά ο Λεβαδειακός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με πλασέ του Ροτζέριο στο 88' και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κασμερίδης, Νικολακάκης (82' Μεντί), Χοσέμι, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Ρομέου (70' Κόρμπος), Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς (77' Μπουντόπουλος), Ροτζέριο, Ακόστα, Πόι.
Πιερικός: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου (46' Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Δήμου, Μιχαηλίδης, Λόπεζ (53' Παπατόλιος), Ίτσιος, Καρτσαμπάς, Κόιτς (56' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Σεχολάρι, Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου