Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μουλόπουλος: «Μας λείπει το γκολ»


Στη δυστοκία του Λεβαδειακού στάθηκε ο Σάκης Μουλόπουλος, καθώς για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του δεν μπόρεσε να σκοράρει.
«Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια καλή ομάδα, επιθετική, διαθέτει καλούς παίκτες και πρώτο μας μέλημα ήταν να μη δεχτούμε γκολ. Συνήθως δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά σήμερα προσπαθήσαμε κι αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στην τελική πάσα, θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Θεωρώ ότι δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλέψουμε, μας λείπει το γκολ και πάμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι εξίσου πολύ δύσκολο και πιστεύω να καταφέρουμε να το κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά ο μέσος του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία κοιτάμε τα μετόπισθεν, να διατηρήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας και από εκεί και πέρα αν καταφέρουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες κατά διαστήματα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά σε εμάς λείπει το γκολ. Δεν βρίσκω κάποιο άλλο πρόβλημα»
Για την απουσία τους Στέφανο Ναπολεόνι: «Σίγουρα είναι ένας παίκτης ποιοτικός, τον χρειαζόμαστε. Εχει έναν τραυματισμό, αλλά σύντομα θα είναι κοντά μας».
Για το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας του: «Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε ούτε εμείς ούτε ο Αστέρας την κλασική ευκαιρία. Εμείς δείξαμε πάθος είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, κρατήσαμε πίσω το μηδέν και κρατάμε ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Αλλά για να πάρεις αποτέλεσμα πρέπει να πετυχαίνεις γκολ.
Για το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Πολύ δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Αλλά δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου