Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν. Ήττα 1-0 από τη Ξανθή


Τέτοια ατυχία είναι πρωτάκουστη. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δημιουργεί τουλάχιστον 10 φάσεις για γκολ σε κάθε παιχνίδι κι όμως δεν μπορεί να σκοράρει με τίποτε. Οι φάσεις του αγώνα με την Ξάνθη μετρημένες στο ένα χέρι είναι όμως ενδεικτικές για του λόγου το αληθές. Ο Βασιλείου έχει χάσει μέχρι στιγμής γκολ που δεν χάνονται και θα πρέπει να πεισμώσει για να αποδείξει πόσο καλός παίκτης είναι. Αναλυτικά ο αγώνας:
Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου δεν έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο, δεν ήταν ούτε καν καλύτεροι από τον Λεβαδειακό, όμως ένα γκολ του Ονουατσί αποδείχθηκε υπεραρκετό.
Από την άλλη πλευρά, οι Βοιωτοί ήθελαν να φύγουν με το τρίποντο, δημιούργησαν ευκαιρίες, μετά το 1-0 προσπάθησαν και έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως στάθηκαν άτυχοι και παραμένουν με έξι βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές. Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουν αν δεν θέλουν να κινδυνεύσουν...

Τόσο η Ξάνθη, όσο και ο Λεβαδειακός ήταν με την πλάτη στον τοίχο και ήθελαν απελπισμένα τη νίκη αφού βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 6 β. , έχοντας από κάτω τους μονάχα την ΑΕΚ. Το τρίποντο λοιπόν ήταν μονόδρομος και για τις δύο ομάδες, γι' αυτό προσπάθησαν να δημιουργήσουν παιχνίδι και να επιτεθούν, δίνοντας λιγότερη σημασία στην άμυνα.
Παρόλα αυτά οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, σ' ένα ματς που ήταν ισορροπημένο και είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Από τη μια η Ξάνθη απείλησε με σουτ του Φλίσκα (25'), από την άλλη ο Λεβαδειακός με κεφαλιά του Ακόστα (33'), σουτ του Ζησόπουλου (37') και άλλο ένα του Βασιλείου (45'), όμως μεγάλη ευκαιρία δεν είδαμε τα πρώτα 45 λεπτά και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν κι αυτό ήταν αρνητικό τόσο για τις ομάδες, όσο και για τον κόσμο που δεν έβλεπε καλή εικόνα και σίγουρα το θέαμα ήταν κάθε άλλο παρά ευχάριστο. Τα λεπτά περνούσαν με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες και ήταν φανερό πως όποιος σκόραρε θα έπαιρνε και τη νίκη.
Κάπως έτσι φτάσαμε στο 74', με τον Ονουάτσι να ανοίγει το σκορ. Ο Μάνταλος έβγαλε ωραία μπαλιά, ο επιθετικός της Ξάνθης έκανε το σουτ από πλάγια θέση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη, σκορπώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των γηπεδούχων.
Νωρίτερα, το μόνο που είδαμε ήταν ένα πάρτι καρτών και σκληρών μαρκαρισμάτων. Μετά το 1-0 ο Λεβαδειακός δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιτεθεί και να ψάξει την ισοφάριση. Ο Μεντί έφτασε κοντά στο γκολ (76') όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Ξάνθης, ενώ και ο Μίλιεβιτς παραλίγο να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους. Στο 89' ο Βασιλείου είχε την ευκαιρία να χαρίσει έναν βαθμό στην ομάδα του, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι η Ξάνθη πήρε τελικά τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου