Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Χρυσή νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μέσα στην Κρήτη τον ΟΦΗ 0:2





Τεράστια νίκη για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας αυτή την φορά απέναντι στον ΟΦΗ μέσα στην Κρήτη με 0:2 μετά από εκπληκτική εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ είναι αλήθεια ότι μπήκε πολύ δυνατά όπως συνηθίζει προκειμένου να πετύχει ένα γκολ. Ο πρώην παίκτης της ομάδας μας Σίσιτς με σουτ μετά από κόντρες που κατέληξε στο δοκάρι ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΟΦΗ. Στη συνέχεια ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ισορρόπησε το παιχνίδι το έφερε στα μέτρα του και ανέβαινε διαρκώς. Ο ΟΦΗ πίεζε και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κουτσιανικούλη, το σουτ του οποιου απέκρουσε με φοβερή απόκρουση ο Κυριακίδης.Στην εξέλιξη της φάσης ο Πόι με εκπληκτικό σπριντ που πέρασε σαν σταματημένους όλους τους αμυντικούς του ΟΦΗ και με την παράλληλη κίνηση του Ροτζέριο βρέθηκε ταχύτατα στην αντεπίθεση καιτην κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ροτζέριο, ο οποίος με εκπληκτικό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από το κεφάλι του τερματοφύλακα του ΟΦΗ και κατέληξε στα δίχτυα για το 0:1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Πραγματικά απίστευτο γκολ, δείγμα ικανοτήτων, αλλά και ομαδικότητας. Στο β' ημίχρονο κι ενώ όλοι θα περίμεναν τους Κρητικούς ιδιαίτερα επιθετικούς τα ηνία του αγώνα πήρε από το ξεκίνημα ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Ο Ακόστα έπιασε καλό σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ και στην επόμενη φάση ο Πόι μετά από πολύ καλή του προσπάθεια από αριστερά και παράλληλη σέντρα η μπάλα προσέκρουσε στο πόδι του αμυνόμενου παίκτη του ΟΦΗ και κατέληξε στα δίχτυα για δεύτερη φορά. Στη συνέχεια ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχασε άλλες τρεις ευακιρίες με Ροτζέριο (σουτ μόλις άουτ), Ακόστα (απέκρουσε ο Γουναρίδης), Βασιλείου (απέκρουσε και πάλι ο Γουναρίδης). Στο ίδιο διάστημα ο ΟΦΗ απλώς είχε άλλες δύο ευκαιρίες με μεγαλύτερη το δοκάρι του Ζορμπά. Συμεπρασματικά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ άψογα στημένος ήταν καταφανώς καλύτερος και πιο εύστοχος. Σοβαρός και με πολύ πάθος και όρεξη για καλό ποδόσφαιρο. Αντιθέτως ο ΟΦΗ έχασε ομολογουμένως δύο τουλάχιστον μεγάλες ευκαιρίες πλην όμως η ομάδα φάνηκε αποκομμένη κυρίως επιθετικά με τον Παπάζογλου και τον Σίσιτς να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους και με κορυφαίο παίκτης τους τον Γουναρίδη που απέτρεψε τα χειρότερα.
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Σόουζα, Βάντο (60' Βιτώρος), Ιωαννίδης, Βερόν (81' Περογαμβράκης), Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (60' Ζορμπάς) Σίσιτς, Παπάζογλου.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Γεωργίου, Ζησόπουλος, Πόι (87' Ναπολεόνι), Μάρτινς, Μίλιεβιτς (46' Ακόστα), Βασιλείου (75' Λισγάρας).
Γκολ: 45' Μάρτινς, 53' (αυτ.) Κουρδάκης
Δοκάρια: 8' Σίσιτς, 25' Κουτσιανικούλης, 69' Βερόν
Κίτρινες κάρτες: 38' Μίλιεβιτς

*Το βίντεο από το novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου