Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Με το σπαθί του παρέμεινε στη Super League - Τεράστια Νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μέσα στην Κρήτη 0-1 με σκόρερ τον Σουμπίνιο








Τεράστια νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μέσα στο Ηράκλειο (η δεύτερη φετινή μετά την νίκη του επί του ΟΦΗ), η οποία σήμανε και την οριστική παραμονή της ομάδας στη Super League. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μετά από πολύ καλή εμφάνιση, απόλυτα συγκεντρωμένος και με εντυπωσιακές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ κατανίκησε τον Εργοτέλη με 0-1 μετά από γκολ του Σουμπίνιο. Στο α' ημίχρονο ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με το Πόποβιτς και τον Σουμπίνιο. Μετά την πάροδο του 20' ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ήλεγξε το παιχνίδι, αφού και ένας βαθμός του αρκούσε για να πετύχει τον σκοπό του. Ο Εργοτέλης πνιγμένος από το άγχος, που φαινόταν στις κινήσεις στων παικτών του, δεν μπορούσε να επιτεθεί με ορθόδοξο τρόπο, ούτε με κάποια ατομική προσπάθεια των παικτών του, με αποτέλεσμα ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ να ελέγχει εύκολα το παιχνίδι. Μια και μόνη φάση γις τους κρητικούς, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο β' ημίχρονο και πάλι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ξεκίνησε πολύ καλά και έδειξε από νωρίς ότι ένα πετύχαινε ένα γκολ θα έκοβε τα πόδια των αντιπάλων του και θα κέρδιζε το παιχνίδι. Πράγματι στο 65' μετά από κα-τα-πλη-κτι-κη μπαλιά του Μουλόπουλου στο δεξία άκρο της άμυνας του Εργοτέλη ο Ναπολεόνι ντρίμπλαρε τον αντίπαλο αμυντικό, πήρε πάνω του και άλλους δύο αμυντικούς των γηπεδούχων και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον επερχόμενο Σουμπίνιο, ο οποίος με σίγουρο πλασέ με το αριστερό πόδι έστειλε την μπάλα στη γωνία του τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Καβουσάκη. Στη συνέχεια ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κράτησε με σιγουριά την μπάλα στα πόδια του και έχασε και νέα μεγάλη ευκαιρία στο 74' και πάλι με το Σουμπίνιο, ο οποίος τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε την μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα. Το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κράτησε μέχρι τέλους την πανάξια και δικαιότατη νίκη του. Διακριθέντες όλοι όσοι αγωνίσθηκαν με αιχμές του Ναπολεόνι, Πόποβιτς και Σουμπίνιο. Από τον Εργοτέλη, ο οποίος δεν είχε την διαιτησία που είχε στο αντίστοιχο παιχνίδι στην Λειβαδιά, μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζεται για την πτώση του στη Β' Εθνική. Ομάδα χωρίς κουράγιο, χωρίς πάθος και με απουσία του πάγκου του σε όλο το ματς.
Οι συνθέσεις:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης (75' Μπέτο), Σαρρής, Τζανακάκης, Σασιασβίλι, Ζούνιορ, Ολισε, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης (75' Χαντί), Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ (55' Λεάλ)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (76' Βασιλείου), Τομάς, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Φαβάλι, Σουμπίνιο (89' Μαχαίρας), Πόποβιτς (85' Βιάνα), Ναπολεόνι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου