Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ βγαλμένος από τα όνειρά μας! Κατανίκησε τον ΠΑΟΚ 4-3!


Ένας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ βγαλμένος από τα όνειρα των φιλάθλων του. Μια ομάδα με κεφαλαία τα γράμματα, μια ομάδα ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ είναι ο φετινός ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Ειδικά μετά και το χθεσινό παιχνίδι δεν μπορεί κανείς να διαλέξει από πού να ξεκινήσει. Πρέπει η ομάδα αυτή να φυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού και πρέπει επιτέλους ΟΛΗ η Λειβαδιά να σταθεί δίπλα της ακόμη πιο δυναμικά, ακόμη πιο έντονα. Το χθεσινό παιχνίδι θα γραφτεί στην ιστορία του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, καθώς εκτός από τη πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, επεφύλαξε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας στην επίθεση. 4 γκολ φέτος η ομάδα πέτυχε μόνο σε βάρος της Κέρκυρας στη Λειβαδιά και απέναντι στον ΠΑΟΚ δείγμα της πολύ μεγάλης επιτυχίας. Στο α' ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε διερευνητικά ακι για τους δύο αντιπάλους, γεγονός που επιτείνονταν από την απουσία βασικών στελεχών ειδικά για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Στο 21' ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκς το λάθος των σέντερ μπακ του ΛΈΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και ο Αθανασιάδης, ίσως ότι πιο πολύτιμο έχιε ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν στάθηκε στιγμή και ενέτεινε τις προσπάθειές του για την ισοφάριση, την οποία πέςτυχε το αμέσως επόμενο λεπτό στο 22' μετά από προσπάθεια του Ναπολεόνι, δυνατό σουτ του Λισγάρα και στην επαναφορά ο Μελισσάς ισοφάρισε σε 1-1.  Στο 29 ' ο Στρατηλάτης έδειξε και πάλι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και απέκρουσε το σουτ του Παναγιωτούδη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στο α' ημίχρονο ήταν στο 42' όταν ο Κόρμπος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανρε το σουτ, το οποίο με υπερένταση έδιωξε ο Χαλκιάς. Ενώ στο 43' ο Στρατηλάτης και πάλι απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Αθανασιάδη εξ επαφής. Έτσι χάρη στις αποκρούσεις των Στρατηλάτη και Χαλκιά παρέμεινε το 1-1 στο ημίχρονο. ΤΟ β' μέρος ξεκίνηεσε καλά αυτή τη φορά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ο οποίος με εξαιρετική προσπάθεια του Βασιλείου έβαλε μπροστά την ομάδα του με 2-1 χάρη στο δυαντό σουτ, το οποίο δεν μπόρεσε ναα αποκρούσει ο Χαλκιάς. Στη συνέχεια ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μαζεύτηκε για να υπερασπιστεί το προβάδισμά του και έδωσε αδικαιολόγητα πολύ χώρο στον ΠΑΟΚ. Μετά από τρεις εξαιρετικές και πάλι αποκρούσεις του Στρατηλάτη σε προσπάθειες του Γεωργιάδη και του Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ μοιραία με τον Ίβιτς ισοφάρισε, αφού το παιχνίδι βάδιζε προς τα εκεί και μάλιστα προηγήθηκε πρόσκαιρα μετά από αναμπουμπούλα στα κερά του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και λάθος του Στρατηλάτη, ο οποίος επέλεξε να μη βγεί στην μικρή του περιοχή έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ ν απροηγηθεί με 2-3. Η χαρά όμως του ΠΑΟΚ και των λιγοστών "φιλάθλων" του κράτησε μόλις 3 λεπτά, αφού και πάλι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μετά από προσπάθεια του Πόποβιτς, ο οποίος πήρε πάνω του δύο αμυντικούς του ΠΑΟΚ πάσαρε στον Ναπολεόνι, που από κοντά έφερε το ματς στα ίσα 3-3/ Κι ενώ όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ομάδα, η οποία δεν έχει μάθει να το βάζει κάτω σε όλη τη σεζόν, μετά από ωραία προσπάθεια του Μαχαίρα και σουτ από 30+ μέτρα πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, έκανε το 4-3 και χάρισε στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ μια ακόμη τεράστια νίκη.
Συμπερασματικά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έκλεισε τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, όπως του άρμοζε. Όχι μόνο σώθηκε, αλλά κατάφερε να τερματίσει στην υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ στην ιστορία του, δηλαδή έβδομος. Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία, από μια πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία ας μας επιτραπεί να τη συκγρίνουμε με την τεράστια ομάδα του 1987 με Λεμονή, Μαρτιναίο, Γάκη, Καβαλιέρη, Τσάνα, Μπλέτσα, Μπάριος, Κάβουρα, Γκουλή και τα άλλα παιδιά.
Η φετινή χρονιά είναι ορόσημο για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Αποτελεί πολύ μεγάλη προίκα για τα επόμενα χρόνια και θα πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιηθεί από την διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες και φυσικά όλους τους φιλάθλους της Λειβαδιάς, αλλά και όλης της Βοιωτίας και των γειτονικών νομών.
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (Μαχαίρας 59'), Πόποβιτς, Μεντί (Μανού 86'), Ναπολεόνι, Βασιλείου

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (Παπάζογλου 75'), Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Παναγιωτούδης (Ίβιτς 64'), Γκαρσία, Λάζαρ (Γεωργιάδης 46'), Νιμανί, Φωτάκης, Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου