Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Λισγάρας: «Μας έκανε καλό ο Γολγοθάς»


Ο Στέλιος Λισγάρας έκανε δηλώσεις στον Νοβα Σπορ ΕφΕμ:
Για την έβδομη θέση που κατέκτησε ο Λεβαδειακός:
«Κανένας δεν μας πίστεψε στην αρχή, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το πιστέψαμε εμείς και γι' αυτό ήταν μία καλή χρονιά».
Για το βεβαρημένο πρόγραμμα:
«Μας έκανε καλό. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα ήταν καλό. Είχαμε ρυθμό και ήμασταν συνέχεια στην πίεση. Έχουμε ποιοτική ομάδα και γι’ αυτό το καταφέραμε. Καταφέραμε να περάσουμε από έναν “Γολγοθά”. Βέβαια δεν ήταν εύκολο να κρατηθούμε ξεκούραστοι. Είχαμε και το άγχος. Πηγαίναμε σπίτι και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα από την κούραση. Κάναμε, όμως, δουλειά και προπόνηση σωστή. Ανά δύο μέρες ήμασταν μαζί στο ξενοδοχείο. Ήρθαμε πιο κοντά. Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Όταν είσαι “ομάδα”, καταφέρνεις πολλά πράγματα».
Για το αν οι παίκτες πίστευαν στην παραμονή:
«Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, είχαμε κάνει το σερί όπου εκεί το πιστέψαμε πιο πολύ από ποτέ».
Για τη διαχείριση του υλικού από τον Γιώργο Παράσχο:
«Είναι ένας προπονητής πολύ έμπειρος. Ξέρει τα αποδυτήρια και τι προπονήσεις να κάνει, ενώ σίγουρα το ότι έχει περάσει από μεγάλες ομάδες ξέρει πώς να διαχειριστεί το φορτωμένο πρόγραμμα. Ήξερε τι να κάνει».
Για το ενδεχόμενο να βγει ο Λεβαδειακός στην Ευρώπη, εφόσον μερικές ομάδες δεν εξασφαλίσουν πιστοποιητικό από την UEFA:

«Είναι όνειρο για εμάς αυτό το πράγμα. Οπωσδήποτε θα θέλαμε να παίξουμε στην Ευρώπη, αλλά είναι πολύ δύσκολο αυτό για εμάς».
Για το αν δίκαια υποβιβάστηκαν οι Εργοτέλης, Δόξα και Παναιτωλικός:
«Δεν μπορώ να πω ότι έπεσαν οι χειρότερες ομάδες. Όλες ήταν καλές και με καλούς παίκτες, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Όμως, έτσι όπως είχαν πάει τα πράγματα πιστεύω πως δίκαια υποβιβάστηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου