Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Καταιγίδα ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ παρέσυρε την Ξάνθη 2-0


Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι αξίζει να βρίσκεται στη Super League μετά και τη σημερινή επιβλητική του εμφάνιση και τν ολοκληρωτική του επικράτηση επί της Ξάνθης μς 2-0. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ξεκίνησε σαρωτικά και μολονότι ήδη από το μεσημέρι έβρεχε στη Λειβαδιά και ο αγωνιστικός χώρος είχε ήδη πλημμυρίσει. οι παίκτε ςτου Γιώργου Παράσχου ανταποκρίθηκαν πλήρως και απόλυτα συκγκεντρωμένοι και με περίσσιο πάθος δημιούργησαν αμέσως τουλάχιστον 3 ευκαιρίες πριν πετύχουν το πρώτο τους γκολ. Συγκεκριμένα στο 8' ο Πόποβιτς με κεραυνό που απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος, προειδοποίησε για το τί θα ακολουθούσε. Στ 18' μετά από εξαιρετική μπαλιά του Σουμπίνιο ο Ναπολεόνι στην κίνηση πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και το 1-0 ήταν γεγονός. Στη συνέχεια η ομάδα δεν επαναπαύτηκε καθόλου, αλλά συνέχισε να πιέζει και στο 31' ο Πόποβιτς πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της σεζόν με τον κεραυνό του εκτός περιοχής, αφήνοντας τον Λυμπερόπουλο ν παρακολουθεί ανήμπορος την πορεία της μπάλας. Στη συνέχεια και πάλι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, όμως κάτι η απροσεξία και ο άκρατος ενθουσιασμός οδήγησε τις δύο ομάδες στο ημίχρονο με το 2-0 με κατοχή μπάλας 63-37 (!). Στην επανάληψη ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 53' ο Πόποβιτς έχασε και πάλι μεγάλη ευκαιρία όταν ο Λυμπερόπουλος και πάλι με υπερένταση έδιωξε σουτ του Πόποβιτς. Η Ξάνθη έπρεπε και αυτή να αντιδράσει. Έτσι και με τις αλλαγές του Ουζουνίδη πέρασε τον Μαρκόφσκι με αποτέλεσμα να εντείνει την πίεση στον Κυριακίδη. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πρόσεχε σωστά και τα νώτα του. Η Ξάνθη το μόνο που κατάφερε ήταν δύο ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Στο δε 77' η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι με αποτέλεσμα ο Μεντί να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα, αφού ο Βοσκάκης το σκεφτόταν μετά και την πίεση των παικτών της Ξάνθης. Το πέναλτι δεν είχε αποτέλεσμα, αφού ο Μαρκόφσκι σούταρε απελπιστικά άουτ. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος η Ξάνθη έκανε μια μόνο ευκαιρία στο 91' από φάουλ του Μαρσελίνιο. Αποβλήθηκε και για λόγους σκοπιμότητας ο Λισγάρας στο 94'. Έτσι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες κρατώντας την υπερπολίτιμη και χρυσή νίκη του, η οποία τον βάζει σε θέση οδηγού στο θέμα της παραμονής και ουσιαστικά λήγει την όλη υπόθεση. Κορυφαίος ο Πόποβιτς στην πιο ουσιαστική του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα, αλλά και ο ήρωας Κυριακίδης, ο Σουμπίνιο και βεβαίως οι Μουλόπουλος, Ναπολεόνι και Λισγάρας.
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Τομάς, Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας, Σουμπίνιο (Μαχαίρας 90+3'), Φαβάλι (Κουτσόπουλος 64'), Ναπολεόνι, Πόποβιτς (Βασιλείου 81').

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Εντιμάρ, Στάσιακ, Καζάκης (Μαρκόβσκι 52'), Μπέρτος, Κομεσίδης, Φλίσκας (Νταρμπιόν 80'), Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Πόι, Σουάνης (Πλατέλλας 39').





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου