Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ήττα 2-0 από τον Πανιώνιο κόντρα στη ροή του αγώνα.



Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ηττήθηκε χθες από τον Πανιώνιο 2-0 στη Νέα Σμύρνη, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει με το διπλό από την έδρα του Πανιωνίου. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο α' ημίχρονο εμφανίστηκε πολύ προσεκτικός και έχασε δύο ευκαιρίες με Σουμπίνιο και με Πόποβιτς, οι οποίες - ειδικά η δεύτερη - δεν χάνεται. Εάν εκεί έμπαινε ένα γκολ σήμερα θα μιλάγαμε για μεγάλη νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, αφού ο Πανιώνιος με το άγχος, αλλά και με την έλλειψη παικτών ποιότητας, εκτός του Μενδρινού θα μπλόκαρε εντελώς και δεν θα μπορούσε να αντιδράσει. Το α' ημίχρονο έληξε 0-0. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα ακολουθούσε την ίδια τακτική και στο β' ημίχρονο ο Τομάς με εντελώς ερασιτεχνική συμπεριφορά υποχρέωσε την ομάδα του σε πέναλτι και στο 1-0 με αποτέλεσμα να επέλθει και κούραση και έλλειψη καθαρού μυαλού στην ομάδα. Στο β' ημίχρονο πάντως και πάλι δημιουργήθηκαν ευκαιρίες κυρίως με τον Πόποβιτς, αλλά και με τον ανεβασμένο Παπαδόπουλο, που όμως και πάλι δεν αξιοποιήθηκαν και στο τέλος του αγώνα η ομάδα μας δέχθηκε το 2-0 από λάθος και πάλι της άμυνας. Συμπερασματικά το χθεσινό παιχνίδι, ήταν από αυτά που η ομάδα δεν θα έχανε, αλλα και θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσεί εάν ήταν πιο προσεκτική.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ευνόησαν την ομάδα, αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε θα πρέπει το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη στη Λειβαδιά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ να το κερδίσει και να λήξει μια και καλή το θέμα της παραμονής στην Super League.
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Κουρντι, Σιόβας, Μενδρινός (Κουλουχέρης 91'), Ρόκας, Ρόβας, Πιερ, Σάμαρης, Κούτσι, Ντιμπαλά (Πετκάκης 80'),

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Μεντί Τόμας (Ζαουί 82'), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Πόποβιτς (Μαχαίρας 85'), Βιάνα (Βασιλείου 74'), Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου