Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ζησόπουλος: «Είχαμε ποιότητα ως ομάδα»



Ο Γιώργος Ζησόπουλος δήλωσε στον Σέντρα Εφ Εμ:
Για τη διαχείριση που έγινε τη φετινή σεζόν: «Ξέραμε από την αρχή, πόσο δύσκολη θα είναι η φετινή χρονιά. Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ήταν δεδομένο ότι όλοι θα έχουν χρόνο συμμετοχής γιατί όλοι θα χρειάζονταν. Ήταν θέμα προπονητή να το περάσει στην ομάδα, όλα τα παιδιά το κατάλαβαν, έκαναν αυτό που έπρεπε βοήθησαν με το παραπάνω και πετύχαμε το στόχο της παραμονής».
Για το κομβικό σημείο στην προσπάθεια για την παραμονή: «Από τη στιγμή που αντιδράσαμε μετά από το σερί των πέντε ματς χωρίς νίκη, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στα δύο συνεχή με τον Παναιτωλικό, σκέφτηκα ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε και ότι αν είμαστε καλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Η νίκη με τον Παναθηναϊκό και το διπλό στο Αγρίνιο ήταν το έναυσμα».
Για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα: «Ευτυχώς ή δυστυχώς υπήρχε μεγάλη ποιότητα. Δεν την περιόρισε ο προπονητής, άφησε την ομάδα να δείξει αυτό που ξέρει χωρίς σκοπιμότητες. Ήξερε ότι αν κάνουμε αυτό που πρέπει θα πάρουμε αποτέλεσμα. Ήξερε τι θέλει από τους παίκτες και κατέβαζε την ομάδα για να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και όχι ανάλογα με τον αντίπαλο».
Για το αν τελικά ήταν καλύτερο που ο Λεβαδειακός υποχρεώθηκε να παίζει συνέχεια: «Με βάση το αποτέλεσμα, ήταν καλό που ήταν τόσο φορτωμένο το πρόγραμμα. Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν παίζαμε κανονικά. Κανείς δεν ξέρει, όμως, τι πέρασαν όλα τα παιδιά. Είχαμε έναν χειμώνα με μεγάλη κακοκαιρία, βαριά γήπεδα και πολλά ταξίδια. Σαν ομάδα δεν είχαμε την πολυτέλεια να παίζουμε Κυριακή, Τετάρτη, αλλά κάποιοι έδωσαν τον εαυτό τους, όλοι ήταν με την ομάδα, οι εκτός αποστολής βοηθούσαν, γίναμε μια γροθιά και πετύχαμε το στόχο μας».
Για το ποιος θα πέσει: «Αν ο Άρης δεν είχε χάσει τόσο ντροπιαστικά, στο Αγρίνιο, θα μπορούσε η Κέρκυρα να πάρει αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη και να σωθεί. Μετά από αυτή την ήττα, όμως, θα είναι πολύ δύσκολα να τα καταφέρει, αν και μετά από το διπλό επί του Ολυμπιακού όλα είναι ανοικτά. Οπότε, αν ο Εργοτέλης καταφέρει να κερδίσει στην Ξάνθη μπορεί να σωθεί. Κι η Ξάνθη, όμως, θέλει να δείξει ότι άξιζε κάτι παραπάνω, αφού στον δεύτερο γύρο δεν έχει σχεδόν ούτε νίκη».
Για την τακτική της Τσέλσι στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα: «Δεν μας αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο. Η Μπαρτσελόνα παίζει επιθετικά και είναι δικό της θέμα που δεν σκόραρε, αφού έχασε πολλές ευκαιρίες. Κάθε προπονητής γνωρίζει την ομάδα του, παίρνει αποφάσεις και κρίνεται μετά το παιχνίδι από αυτές. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον προπονητή της Τσέλσι».
Για το ποιοι θα περάσουν στον τελικό: «Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι τα φαβορί. Στους πρώτους ημιτελικούς είχαν το μυαλό τους και στο μεταξύ τους, αφού είναι σημαντικό τόσο βαθμολογικά, όσο και από θέμα πρεστίζ κι έχουν να αποδείξουν πολύ περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Πιστεύω, όμως, ότι θα περάσουν αυτές οι δύο στον τελικό».
Για τον Βαλβέρδε: «Θα λείψει κι ελπίζω ο Ολυμπιακός να βρει ισάξιο αντικαταστάτη. Ξέρει πολύ καλό ποδόσφαιρο, είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης και τέτοιοι άνθρωποι κάνουν μόνο καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου