Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Απέκτησε Σουμπίνιο και Μεντί, ενδιαφέρον για τον Φιλομένο και τον Κόκε



Τον Σουμπίνιο από τον ΟΛυμπιακό δανεικό μέχρι το καλοκαίρι ανακοίνωσε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ,ενώ σήμερα απέκτησε και τον γάλλο αμυντικό (αριστερό μπακ-σέντερ μπακ) Τζάκσον Μεντί από τη γαλλική Αζαξιό. Μεταγραφές ιδιαίτερα επιτυχείς, οι οποίες άμεσα θα δώσουν λύσεις στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ειδικά αυτή του Σουμπίνιο, με την αντίληψη του χώρου και τις έξοχες κάθετες πάσες. Στον ΟΦΗ δεν είχε χρόνο συμμετοχής, εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ουσιαστικά την έπαιζε μόνος του, λόγω πολλών εσωτερικών διοικητικών προβλημάτων της κρητικής ομάδας, τα οποία τώρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ενδιαφέρονδε δείχνει ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για τονΑρτούρο Φιλομένο παλιό παίκτη του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης, όπως και για τον Κόκε, παλιό παίκτη του Άρη, που έμεινε ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και τον ζητάνε ήδη πολλές ομάδες της Super League και της Κύπρου.
Βέβαια εξαιρετική επιλογή θα ήταν για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος έμεινε και αυτός ελεύθερος και θα ήταν ότι πρέπει για την ομάδα μας, δεδομένου ότι θα έχει πολλά να αποδείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου