Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ 3-0


Μετά από άσχημο παιχνίδι της ομάδας μας, αυτή υπέκυψε στον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε φυσιολογικά 3-0. Δυστυχώς σε κανένα σημείο του αγώνα, εκτός από τα πρώτα 30 λεπτά δεν μπόρεσε να μπεί στο παιχνίδι. Βέβαια υπήρχε και η απουσία βασικών παικτών (Φαβάλι, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι, Λισγάρας, Τομάς) που όπως και να ήταν επηρέασαν τη συνοχή της ομάδας. Καλό παιχνίδι για μια ακόμη φορά από τον Κυριακίδη. Άρεσε επίσης και ο Μετί στο ντεμπούτο του ως αριστερός μπακ. Κατά τα άλλα καλός και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Στέλιος Βασιλείου, που προσπάθησε πολύ για άλλη μια φορά. Πάντως αυτό που αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά είναι ότι απαιτείται να πάρει η ομάδα και αμυντικό χαφ εκτός από επιθετικό. Ειδικά η φάση του δεύτερου γκολ αποδεικνύει του λόγου το αληθες, αφού ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν είχε κέντρο.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο (71' Καραγκούνης), Ζέκα, Τοτσέ (78' Πετρόπουλος), Λέτο, Κουίνσι (82' Μαυρίας).
 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Βιανά, Μαχαίρας, Ιωάννου, Αλεξίου, Κουτσόπουλος (60' Σάντσες), Σουμπίνιο, Κοιλιάρας (60' Παπαδόπουλος), Μεντί, Πόποβιτς, Βασιλείου (71' Ζαουί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου