Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ήττα 3:1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο α' ημίχρονο ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ γνώρισε την ήτταν με 3:1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Στο δυσκολότερο μέχρι σήερα παιχνίδι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ παρετάχθη με αρκετές απουσίες αλλά στάθηκε πολύ καλά και μάλιστα θα μπορούσε να διεκδικήσει και την ισοπαλία εάν ήταν πιο προσεκτικός. Στο α' ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή όμως ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με σωστές αντεπιθέσεις απειλούσε και παρολίγο να ανοίξει το σκορ με τον Ναπολεόνι στο 8' όταν σε ιδανική αντεπίθεση της ομάδας ο Ζαουϊ έβγαλε καταπληκτική πάσα στον ιταλό, το οποίο όμως πρόλαβε ο Μέγερι. Στο 41' από φάουλ του Ιμπαγάσα και λάθος υπολογισμό του Κόρμπου ο οποίος έβαλε το κεφάλι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανίκητου μέχρι τότε Κυριακίδη. Γκολ που άλλαξε το ρου του αγώνα. Στη συνέχεια στο 43' πάλι ο Ιμπαγάσα έβγαλε μόνο του τον Μιραλάς, ο οποίος μετά από κόντρα σκόραρε. Στο β' ημίχρονο ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αν και με δύο γκολ πίσω συνέχισε να παίζει πολύ καλά και έχασε τέσσερις (!) ευκαιρίες με τον Κόρμπο στο 59', τον Ζαουϊ στο 60' και στο 63' και τον Αλεξίου στο 64'. Δεν πήγαινε άλλο και στο 65' ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έβαλε ίσως το ομορφότερο γκολ της αγωνιστικής και ένα από τα ωραιότερα φέτινα του με υποδειγματική ενέργεια των παικτών του και σκόρερ τον Ναπολεόνι. Με αυτό το γκολ ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ είχε ένα 15 όπου έπαιζε μόνος του στο Καραϊσκάκη. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ευτύχησε με τον Μιραλά να πετύχει το 3:1 και στη συνέχεια το παιχνίδι "κάθισε". Μοναδικές ευκαιρίες του Μιραλάς όπου απέκρουσε πολύ ωραία ο Κυριακίδης και το τετ-α-τετ του Πόποβιτς πάνω από τα δοκάρια στο 86'.
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μακούν (64' Ορμπάιθ), Ιμπαγάσα (84' Γέστε), Μιραλάς, Φουστέρ, Ντιόγκο (70' Αμπντούν).
 Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μαχαίρας, Ιωάννου, Αλεξίου, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Σουμπίνιο (64' Βασιλείου), Βιάνα, Κοιλιάρας (58' Φαβάλι), Ζαουί, Ναπολεόνι (76' Πόποβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου