Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-Άρης 1:1 Ισοπαλία με υποσχέσεις


Έμεινε τελικά στην ισοπαλία ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με τον Άρη (1:1). Είδαμε τα δύο πρόσωπα της ομάδας. Στο α' ημίχρονο πιθανόν να ήταν το χειρότερο παιχνίδι του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στο πρωτάθλημα. Δεν στέκεται οποιαδήποτε κριτική. Ασύνδετη ομάδα, ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΟ, φλύαρη στις επιθετικές της προσπάθειες, οι οποίες ήταν η εξής μία του Ναπολεόνι στο 8' όταν το καλό του σουτ πέρασε λίγο άουτ. Η άμυνα πελαγοδρομούσε και κάθε φάση του Άρη μύριζε γκολ. Ώσπου στο 35' ένας Γιαννώτας (που κατάντησε ο Άρης) πέτυχε γκολ αλά Αναστόπουλου, αφού για δεύτερο παιχνίδι, μετά το γκολ του Σιαλμά της ΑΕΚ οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ έβλεπαν και κανείς τους δεν έκανε κίνηση να αμυνθεί και να κόψει τον επιτιθέμενο. Αυτά όλα άλλαξανστο β' ημίχρονο. Επιτέλους αυτό το χτικιό του α' ημιχρόνου μας αποχαιρέτησε και είδαμε μια άλλη ομάδα στην επανάληψη, πιθανόν την καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας. Και αυτό είναι το αντιφατικό, αφού ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μπόρεσε να κερδίσει το κέντρο να κάνει γρήργορα δύο μεγάλες ευκαιρίες, ώσπου στο 54' μετά από πάσα του Ζησόπουλου ο Φαβάλι με ψύχραιμο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Κι ενώ υπολείπονταν ακόμη 40 λεπτά αγώνα και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ είχε την τύχη του αγώνα στα χέρια του δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της λύτρωσης - νίκης, καθώς πάντα στα κρίσιμα σημεία βρίσκονταν αμυντικοί παίκτες (Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος) οι οποίοι αστοχούσαν απελπιστικά. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η εμφάνιση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, καθώς η μεγάλη του κλάση φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της συμμετοχής του. Επίσης αξιοσημείωτη ήταν και η εμφάνιση των Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Σουμπίνιο, Κόρμπου, Κουτσόπουλου, Ζησόπουλου και Ζαουϊ. Για τον Κυριακίδη αξίζει ιδιαίτερη και πάλι μνεία καθώς κράτησε την ομάδα τουλάχιστον τέσσερις φορές και χάρις σε αυτόν ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ήταν διαρκώς μέσα στο παιχνίδι. Ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση, του τερματοφύλακά μας, ο οποίος είναι μέσα στους τρείς καλύτερους του πρωταθλήματος. Ο Φαβάλι επανήλθε και πάλι στις καλές του εμφανίσεις, τώρα που η ομάδα τον χρειάζεται επειγόντως. Συμπερασματικά το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσει ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, όμως και η ισοπαλία δεν ήταν τόσο κακό αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να κερδιθεί οπωσδήποτε το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και αυτό στη Λειβαδιά.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς (79' Ζαουί), Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Ναπολεόνι (70' Σουμπίνιο), Φαβάλι, Βασιλείου, Πόποβιτς (66' Παπαδόπουλος).
 Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Καζναφέρης (58' Κατίδης, 90' Σολτάνι), Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Μίτσελ, Πρίττας, Ακόστα (78' Παπαζαχαρίας), Νέτο, Καπετάνος, Ουμπίδες, Γιαννιώτας.

Τα στιγμυότυπα του αγώνα στο:
http://www.dailymotion.com/video/xnsooi_superleague-4y-yyyy-yy-yyyyyyyy-yyyyyyyyyyy-yyyy-1-1-highlights_sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου