Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ήττα 0:2 από την ΑΕΚ - Απαράδεκτη διαιτησία και πάλι

Μετά από σχετικά καλή εμφάνιση ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχασε στην έδρα του από την ΑΕΚ 0:2. Το παιχνίδι έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες, αν εξαιρέσει κανείς το κρύο, που αυξήθηκε στο β' ημίχρονο. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ξέκίνησε όπως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Κυριευμένος από άγχος δεν εύρισκε εύκολα διάδρομο προς την εστία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ από την αλλη πλευρά με απουσίες και με παίκτες κατώτερης διαλογής εκμεταλλέυτηκε το μούδιασμα των παικτών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και έκανε τις πρώτες επιθέσεις προς την εστία του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο α' ημίχρονο ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ είε την μεγάλη ευκαιρεία του Κουτσόπουλου, όταν στο σουτ που έκανε ο Κωνσταντόπουλος, ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Και εκεί που τίποτα δεν προμήνυε την κατάληξη ο Σιαλμάς, που ούτε στον Ολυμπιακό Βόλου έπαιζε, έκανε κίνηση υπό την απλή παρατηρητικότητα των αμυντικών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και έβαλε το γκολ της ζωής του, το οποίο 100 φορές να το δοκιμάσει δεν πρόκειται να το πετύχει και πάλι. Αποτέλεσμα αυτών ήταν το ημίχρονο να λήξει 0:1. Στην επανάληψη ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πίεσε, μπήκαν και οι Πόποβιτς και Σουμπίνιο με αποτέλεσμ ανα γίνει η ομάδα πιο επιθετική. Στο 59' ο Βασιλείου κινήθηκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και η καταφανέστατη ανατροπή του δεν δόθηκε πέναλτι με αποτέλεσμα όλος σχεδόν ο πάγκος της ομάδας μας να διαμαρτυρηθεί έντονα στον διαιτητή Παππά, ο οποίος ψυχρά έδειχνε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Σημειωτέον ότι η φάση έγινε μπροστά στον επόπτη Αργυρό, ο οποίος δεν είχε τα γυαλιά του μαζί και μοιραία δεν μπόρεσε να δεί την καταφανέστατη παράβαση. Στη συνέχεια ο Πόποβιτς έπιασε δύο καλά σουτ τα οποία έφυγα σύριζα άουτ και ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, με αποτέλεσμα και πάλι από ολιγωρία της άμυνας του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ο Σιαλμάς και πάλι από στημένη φάση πέτυχε το 0:2. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έπεσε στη συνέχεια, όπως ήταν φυσικό, αλλά παρόλαυτά συνέχισε την πίεση, με αποτέλεσμα ο Τομάς μετά από στημένη φάση να στείλει με καρφωτή κεφαλιά την μπάλα στην εστία του Κωνσταντόπουλου, ο οποίος έκανε την απόκρουση της ζωής του αποσοβώντας τη βέβαιη παραβίαση. Στο 90' ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πέτυχε κανονικότατο γκολ με τον Ναπολεόνι, το όποίο και αυτό ο διαιτητής Παππάς ακύρωσε ως δήθεν οφσάιντ. Και οι δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τόσο στο γήπεδο, όσο και στην τηελόραση είναι πεντακάθαρες και η ομάδα αδικήθηκε για άλλη μια φορά.
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς (Σουμπίνιο 76'), Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ζαουί (Βασιλείου 46'), Φαβάλι, Πόποβιτς, Ζουρούδης (Ναπολεόνι 67')
 ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Κοντοές, Κάλα, Γεωργέας, Ρίκκα (Μάκος 58'), Σιαλμάς, Κάρλος (Γκερέιρο 79'), Λεονάρντο (Λαγός 51'), Μπέλεκ, Μανωλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου