Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο ΠΑΟΚ τη νίκη, ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τις εντυπώσεις.

Έχασε 3:1 ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, μετά από καλή εμφάνιση, η οποία θα μπορούσε να συνδυαστεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ από την αρχή μπήκαν στο γήπεδο μουδιασμένα και νομίζοντας ότι έπαιζαν απέναντι στην Μπαρτσελόνα και όχι απέναντι στον ΠΑΟΚ, που αποτελούνταν από παιδάκια κυρίως συν 3 - 4 έμπειρους παίκτες. Προσωπική μας άποψη είναι ότι εάν ο ΠΑΟΚ πάει σε καμιά Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ ή στο Αγρίνιο θα φύγει με πολλά γκολ με βάση αυτά που ειδαμε στν Τούμπα. Κι ενώ ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα έπρεπε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να επιδιώξει το γκολ, αρκέστηκε σε καλές στιγμές έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ. Μοιραία ήλθε το πρώτο γκολ τυ Ιβιτς στο α' ημίχρονο από οριακή θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έπαιξε σωστά με την μπάλα κάτω και δημιούργησε τριες μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από τα δοκάρια του Γλύκου, με αποκορύφωμα τη χαμένη ευκαιρία του Φαβάλι. Στην επανάληψη κι ενώ ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία δέχθηκε το δεύτερο γκολ στην έναρξη του β' ημιχρόνου από τον Αθανασιάδη μετά από τραγικό λάθος της άμυνας. Το παιχνίδι στη συνέχεια παίχτηκε στο κέντρο κυρίως,. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και αυτό φάνηκε στην μεγάλη ευκαιρία του Βασιλείου που καθυστέρησε να πλασάρει και να σκοράρει. Μοιραία στο τέλος δέχθηκε και τρίτο τέρμα από τον Αθανασιάδη και πάλι, ενώ κινδύνευσε να δεχθεί και τέταρτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το μόνο που κατάφερε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ήταν να μειώσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Ναπολεόνι, πολύ όμορφο στηβν εκτέλεση. Από το παιχνίδι αυτό αποδείχθηκε και πάλι: α) ότι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχει ομάδα που μπορεί να μείνει και μάλιστα εύκολα στη Super League, β) ότι χρειάζεται παίκτη εκτελεστή - σέντερ φορ να πλαισιώσει τους Βασιλείου και Ζουρούδη, γ) θετική αν μη τι άλλο η πολύ καλή παρουσία και το ποδοσφαιρικό θράσος που επέδειξε ο Ζαουϊ, που έδειξε καλά στοιχεία, καθώς και η επανεμφάνιση του Ναπολεόνι, που θα βοηθήσει στην ψυχολογία της ομάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Έτο (53' Σταφυλίδης), Μαλεζάς, Κατσικάς, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης (80' Λάζαρ), Σαλπιγγίδης, Ίβιτς (67' Γιάννου), Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Λισγάρας, Μελισσάς (56' Ζαουί), Κουτσόπουλος, Φαβάλι, Κοιλιάρας (68' Ναπολεόνι), Κόρμπος (78' Πόποβιτς), Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου