Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ο Μαχαίρας με συνέντευξή του στο πάντα ενημερωμένο Onsports: «Βήμα-βήμα και στο τέλος… ταμείο»


Ο νεαρός άσος του Λεβαδειακού μίλησε στο Onsports για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ κι αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν θέσει οι Βοιωτοί για τη φετινή σεζόν, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια…
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού ήταν ένας από τους 14 που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Παράσχος στην ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού το Σάββατο (05/01), κι ένα από τα παιδιά στα οποία πιστεύουν πολύ οι Βοιωτοί και έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους για το μέλλον. Ο Δημήτρης Μαχαίρας, ωστόσο, μιλώντας στο Onsports δεν ξέφυγε από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στη Λιβαδειά με τη φετινή πορεία της ομάδας που είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή.
Ο νεαρός αμυντικός σαφώς και παρουσιάστηκε χαρούμενος τόσο για το μεγάλο «διπλό» στο ΟΑΚΑ, όσο και για το γεγονός ότι η ομάδα είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα κι έχει τις προοπτικές να διεκδικήσει την παρουσία της στα play off της Super League και κατ’ επέκταση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας περιόδου, χωρίς ωστόσο να προβεί σε μεγαλοστομίες και να κάνει λόγο για Ευρώπη…
«Χαμηλούς τόνους, αν όλα πάνε καλά και σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, στο τέλος θα το δούμε που θα έχουμε φτάσει», είπε χαρακτηριστικά στο Onsports o Δημήτρης Μαχαίρας που μίλησε τόσο για τον σεβασμό που έχει προς τη δουλειά που κάνει στην ομάδα ο Γιώργος Παράσχος όσο και για τους προσωπικούς του στόχους.

«Το κλειδί για εμένα κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν πως παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί. Αν και μείναμε πίσω στο σκορ δεν το βάλαμε κάτω. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να παλέψουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο 22χρονος άσος του Λεβαδειακού
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θεωρώ πολύ κομβική και την προσπάθεια που έκανε από τον πάγκο ο κ. Παράσχος. Τόσο για τις κατευθύνσεις που μας έδωσε πριν το παιχνίδι, όσο και για τη βοήθεια που έδωσε στην ομάδα από τον πάγκο με τις αλλαγές και τις οδηγίες του κατά τη διάρκειά του».
Όσο για αυτούς που υποστηρίζουν ότι ο Λεβαδειακός επωφελήθηκε από την κάκιστη κατάσταση του Παναθηναϊκού, απαντά: «Δεν ήταν αυτό το σημαντικό για εμένα. Σαφώς και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που περιμέναμε να αντιμετωπίσουμε, όμως, παίξαμε κι εμείς! Η δική μας προσπάθεια απέδωσε καρπούς και στην κακή εικόνα του αντίπαλου μέτρησε το γεγονός πως εμείς κάναμε σωστά τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και δεν του επιτρέψαμε να πάρει τα ηνία του αγώνα μετά την ισοφάρισή μας».
Φέτος ο Λεβαδειακός κάνει πορεία Ευρώπης, αλλά στην ομάδα οι τόνοι χαμηλοί, αφού όπως λέει ο Δημήτρης Μαχαίρας… «Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Δεν χρειάζονται άλλωστε. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του προπονητή μας. Χαμηλοί τόνοι, δουλειά και σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας για να φτάνουμε στη νίκη. Κανείς δεν θα πει όχι αν έρθει κάτι παραπάνω από αυτό που είχαμε ως στόχο στην αρχή, αλλά θα πάμε βήμα-βήμα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».
Τέλος, για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ήδη αρχίσει να μετρά συμμετοχές σε κλιμάκια της Εθνικής ομάδας, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στους προσωπικούς του στόχους.
«Είμαι χαρούμενος με την πορεία της ομάδας κι αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι άλλο παρά μόνο πως θα βοηθήσω τον Λεβαδειακό, για να βοηθηθώ κι εγώ. Κάθε παίκτης θέλει να φτάσει ψηλά, έτσι κι εγώ έχω αρκετά όνειρα για το μέλλον. Μακάρι κάποια στιγμή να έρθει κάτι που θα είναι πολύ καλό για την καριέρα μου. Τώρα όμως, είμαι απόλυτα προσηλωμένος στον Λεβαδειακό και στο πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μαχαίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου