Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Άδικο 0:1 από τον Ολυμπιακό στη Λειβαδιά. Ο διαιτητής αλλοίωσε τους κανονισμούς κρατώντας 7 λεπτά καθυστέρηση!


Γενικό συμπέρασμα: Μερικοί τελικά δεν καταλαβαίνουν τίποτε. Το μεγαλείο μιας ομάδας φαίνεται όχι μόνο στις νίκες, αλλά και στα άτυχα αποτελέσματα. Εξαιτίας δε αυτών μπορεί να αποκτήσουν και νέους οπαδούς. Τώρα αποκτούν οι άλλες ομάδες οπαδούς. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τί δεν καταλαβαίνουν. Στη Λειβαδιά έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, τον βέβαιο πρωταθλητή και την ευχάριστη μέχρι στιγμής έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ήθελε πολύ να πάρει το καλό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού και γι' αυτό προσπάθησε παίζοντας πολύ καλά στην άμυνα, έχοντας σωστή κυκλοφορία της μπάλας και βγαίνοντας όποτε μπορούσε στην επίθεση με αξιώσεις. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά φάνηκε πως οι δύο ομάδες έχουν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν φάσεις, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πιο δυνατά και να παίρνει τον έλεγχο, σ' ένα ματς που είχε καλό ρυθμό. Οι Πειραιώτες απείλησαν για πρώτη φορά στο 11' με σουτ του Τζιμπούρ που κατέληξε άουτ, ενώ η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε μετά από λίγα δευτερόλεπτα, όταν ο Πόι επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Μέγιερι με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 22' ο Κόρμπος είχε μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως το πλασέ του απέναντι από τον Μέγιερι πέρασε άουτ, ενώ το επόμενο λεπτό (23') ο Γκρέκο έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα, όμως ο Νικολακάκης πρόλαβε να την διώξει πριν περάσει την γραμμή.
Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν χειρότερα, αφού ο Λεβαδειακός έπαιξε λίγο πιο συντηρητικά και ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε τρόπους να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι" να έχουν για ώρα την μπάλα στα πόδια τους, αλλά να μην ξέρουν τι να την κάνουν και πως θα πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή.
Στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κώστας Μανωλάς έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του από το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο άουτ, όμως από 'κει και πέρα δεν είδαμε άλλη σημαντική ευκαιρία για τους Πειραιώτες.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τα έπαιξε όλα για όλα και ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στο 80ο λεπτό, έχοντας στην ενδεκάδα και τον Τζιμπούρ και τον Μήτρογλου και τον Πάντελιτς, ενώ ο μοναδικός δημιουργικός ποδοσφαιριστής ήταν ο Πίνο, αφού είχαν βγει αλλαγή και ο Γκρέκο και ο Μασάντο και ο Αμπντούν.
Παρόλα αυτά, ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που έχασε την πιο σημαντική ευκαιρία, όταν στο 81' ο Ακόστα έκανε ένα μακρινό σουτ, όμως η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Μέγιερι για δεύτερη φορά στο ματς.
Το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος, η αγωνία κορυφωνόταν και οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια. Στο 89' ο Ολυμπιακός αγκάλιασε το πολυπόθητο γκολ, όμως την κεφαλιά του Τοροσίδη έδιωξε εντυπωσιακά πάνω στην γραμμή ο Λισγάρας, διατηρώντας το 0-0.
Και ενώ όλα έδειχναν πως οι Πειραιώτες θα αφήσουν δύο βαθμούς στην Λιβαδειά, ο Πίνο εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, το οποίο σφυρίχτηκε στο 95' και 40''! Οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και αυτό αξίζει να επισημανθεί αδικαιολόγητα άφησαν τον παικταρά Τζιμπούρ, αλλά και τον Πάντελιτς, ο οποίος ήταν δίπλα του ανενόχλητους και αμαρκάριστους και ο Τζιμπούρ τελικά πήρε την κεφαλιά και το 1-0 έγινε τελικά στο 97'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου