Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Λισγάρας: "Πιστεύαμε στη νίκη"


Ο Χρήστος Λισγάρας δήλωσε μετά το παιχνίδι:
"Mια νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός δεν είναι ποτέ εύκολη. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, παίξαμε συγκεντρωμένα σε άμυνα και επίθεση, ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο και πετύχαμε τον στόχο μας. Σαν ομάδα πηγαίνουμε για τη νίκη και αυτό κάναμε με τον Παναθηναϊκό".
Πριν το παιχνίδι ήμασταν αισιόδοξοι για το ματς. Ο κ. Παράσχος γνωρίζει όλους τους αντιπάλους μας και μας αναλύει σωστά την στρατηγική τους. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να τον δικαιώσουμε", τόνισε αρχικά ο Χρήστος Λισγάρας.
Που κρίθηκε το παιχνίδι;
"Πιστεύω ότι η πίεση που ασκήσαμε ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να κάνει λάθη και τα γκολ προήλθαν απ' αυτή την πίεση. Ήμασταν δυνατοί και αποφασιστικοί".
Ποια είναι η γνώμη σου για τον Παναθηναϊκό;
"Ο Παναθηναϊκός ίσως φάνηκε επηρεασμένος από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Οποιαδήποτε ομάδα αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα σίγουρα επηρεάζεται και αγωνιστικά".
Ο στόχος του Λεβαδειακού στην συνέχεια του πρωταθλήματος και οι προσωπικοί του στόχοι.
"Πιστεύω ότι αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε και στο τέλος να κάνουμε απολογισμό. Σεμνά και ταπεινά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το κύπελλο δεν είναι έξω από τους στόχους μας καθώς θέλουμε μια καλή πορεία. Για τους δικούς μου στόχους θέλω να φθάσω όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Λεβαδειακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου