Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακίδης:Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια και πήραμε την σπουδαία νίκη

Ο Δημήτρης Κυριακίδης έκανε δηλώσεις στον Σπορ ΕφΕμ:
«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολος αγώνας αλλά από την άλλη είχαμε μείνει πίσω και για εμάς θα ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια και πήραμε την σπουδαία νίκη. Δεν μπορώ να πω ότι μας υποτίμησε, αλλά επειδή ήμασταν συγκεντρωμένοι δεν δώσαμε δικαίωμα στον Παναθηναϊκό», τόνισε αρχικά, συμπληρώνοντας:
Για το πόσο δύσκολο είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια της ομάδας, είπε: «Είναι δύσκολο να παίζεις συνέχεια. Η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη, προσπαθούμε να κάνουμε ροτέισον σε κάποια παιχνίδια, προσπαθούμε για το καλύτερο και κοιτάμε τη νίκη. Χρωστάμε ακόμα αγώνες, αλλά αυτό είναι και ένα κίνητρο για μας. Μας βοηθάει για την συνέχεια».
Ερωτηθείς για το πως αποφάσισαν να διαχειριστούν το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Αν πάμε με το 0-0 στα αποδυτήρια θα είχαμε χώρους. Προσέξαμε τους επικινδύνους παίκτες και δικαιωθήκαμε. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟ δημιουργεί πέντε καλές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα. Πάντα οι ομάδες παίζουν κλειστά. Πίστευα ότι θα κάνουν ευκαιρίες αλλά σταθήκαμε και τυχεροί σε κάποια σημεία».
Για τη μάχη του τίτλου, είπε: «Έχει ακόμα αρκετούς αγώνες, αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πάνω από όλες τις ομάδες, ειδικά σε ταχύτητα. Σε θέμα ποια γρήγορης ομάδας ξεχωρίζω Ολυμπιακό και Άρη. Μεγάλη πίεση και ανά πάσα στιγμή δημιουργούν φάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου