Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΕ-Νικητής ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0 τον ΠΑΟ

Επιτέλους ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ απέδωσε σύμφωνα με την πραγματική του αξία και απέναντι στον ΠΑΟ έδειξε δείγματα των μεγάλων του δυνατοτήτων.
Μιλάμε εδω και περίπου τρεις μήνες για την μεγάλη ατυχία που έχει αυτή η ομάδα, που ενώ η εικόνα της στο γήπεδο είναι πολύ καλή, δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται και στη βαθμολογική της συγκομιδή.
Επιτέλους ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟ έδειξε ότι με τη σωστή τακτική και την απόλυτη συγκέντρωση στο γήπεδο είναι ικανός για πολλά πράγματα.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Πρώτα στον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος σε αυτό το παιχνίδι κατέβασε την ομάδα με άψογη τακτική ενώ οι παίκτες διακρίθηκαν από την απόλυτη συγκέτρωση στον σκοπό τους.
όλα αυτά βέβαια πιστώνονται στον προπονητή μας. Από εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ απέδειξαν ότι οι διαφορές απέναντι στους ακριβοπληρωμένους αντιπαλους τους είναι πολύ μικρές. Στο χέρι τους είναι
να αποδείξουν ότι μπορούν και καλύτερα και ψηλότερα. Διακριθέντες είναι όλοι οι πάικτες.Ξεκινώντας από τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος τον Κυριακίδη, ο οποίος από το 5' έδειξε σε μεγάλη φόρμα. Είναι αλήθεια ότι απειλήθηκε
λίγες φορές, αλλά πάντα ήταν στη σωστή θέση, δείχνοντας ότι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν θα δεχόταν γκολ. Στη συνέχεια ο Τομάς και η αποκάλυψη ο Αλεξίου ήταν απροσπέλαστη. Εξαφάνισαν τον Τοτσέ, ενώ ανάγκασαν τον Φερέιρα να βάλει στο τέλος τον Πετρόπουλο, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε από το παιχνίδι.
Ο Μεντί στην καλύτερη εμφάνιση του με τα χρώματα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ έκλεισε σωστά όλους τους χώρους, ενώ μπροστά του είχε πότε τον Ναπολεόνι και πότε τον Βασιλείου, εμποδίζοντας του πλάγιους του ΠΑΟ να κάνουν παιχνίδι και να κρατούν άσκοπα την μπάλα.
Στο κέντρο αξίζουν συγχαρητήρια στους ιδιατέρως διακριθέντες Ζησόπουλο και Κόρμπο, οι οποίοι ήταν άριστοι. Έκοβαν, έφτιαχναν παιχνίδι, κρατούσαν σωστά την μπάλα. Απλά ήταξν καταπληκτικοί. Περνάμε τώρα στην επίθεσή μας. Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο εκτός κι όμως ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δημιούργησε μια τετράδα φωτιά.
Είναι αλήθεια ότι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχει πολύ καλούς επιθετικούς, δύο όμως μεγάλα του όπλα αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Ναπολεόνι και Πόποβιτς τους στερηθήκαμε πολύ, όμως τώρα είναιπίσω και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Πρέπει να αναρωτηθούμε και να προσέξουμε ιδιαίτερα το εξής: Ποιά άλλη ομάδα εκτός των πέντε πρώτων έχει
στην επίθεσή της Σουμπίνιο, Φαβάλι, Βασιλείου και Ναπολεόνι, όλοι τους σε μεγάλα κέφια? Και ενώ εκτός βρίσκοταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, αλλά και ο Πόποβιτς. Είναι αυτονόητο ότι η επίθεση είναι πολύ δυνατή, πρέπει να "βρεθούν" αυτοί οι παίκτες μεταξύ τους και αποδεικνύεται ότι αυτό γίνεται αυτή την κρίσιμη στιγμή για το πρωτάθλημα.
Τόσο από τις προπονήσεις, που γίνεται πολύ καλή δουλεία, όσο και από την επανένταξη των τραυματισμένων παικτών. Ο Σουμπίνιο ήταν εξαιρετικός. Με πάθος, αγωνιστική επάρκεια, ανεξάντλητος και με ποδοσφαιρική αυτοπεποίθηση, θύμισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις παλιότερα με τον Εθνικό και πρόσφατα με τον ΟΦΗ κατά της ΑΕΚ. Ο Βασιλείου άψογος, αλλά και
συγκινητικός. Η διπλή προσποίηση ρστους πολυδιαφημισμένους παίκτες του ΠΑΟ δείγμα της πολύ μεγάλης του κλάσης. Συγκινητικός γιατί προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας και αποδεικνύεται αυτό που εμείς οι παλιότεροι στη Λειβαδιά ξέρουμε καλά ότι η Βοιωτία όλη έχει πλούσιο ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Ο Ναπολεόνι είχε μεγάλα κέφια. Πολύ συγκεντρωμένος, αλλά έχασε δύο ευκαιρίες
που η κλάση του δεν τις δικαιολογεί. Μέγιστη η συνεισφορά του. Αφήσαμε τελευταίο τον Φαβάλι. Ο MVP της αναμέτρησης, καθώς ήταν συκγινητικός,. αλάνθαστος, κάλυψε πολύ έξυπνα παίζοντας σε ρόλο δεξιού εξτρέμ την άμυνα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και ταυτόχρονα έβγαινε σαν βέλος μπροστά δημιουργώντας ρήγματα στον ΠΑΟ. Όλες οι ευκαιρίες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στο παιχνίδι μέχρι και την αντικατάστασή του
βγήκαν από τον ίδιο στο μεγαλύτερο βαθμό, αλλά και από τους Σουμπίνιο και Κόρμπο.
Τέλος οι αλλαγές ο Πόποβιτς αποδεικνύει γιατί είναι τ΄σο σημαντικός για αυτό το σύνολο. Πρέπει να επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί ακόμη περισσότερο, αφού οιθ μπαλιές του, τα στημένα που εκτελεί και η ποδοσφαιρική του κλάση είναι ανεκτίμητα. Ο Μελισσάς κάλυψε πλήρως τους χώρους που αγωνίστηκε και βέβαια πέτυχε το φοβερό γκολ της ομάδας μας με ΚΕΦΑΛΙΑ-ΡΟΥΚΕΤΑ.
Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟ ήταν η γνωστή ομάδα, η οποία με το έτσι θέλω πρέπει να κερδίζει. Παίκτες μετριότατοι, οι οποίοι δεν αξίζουν σε τίποτε να αγωνίζονται σε αυτή την ομάδα. Μισθοφόροι που τους έβαλαν να παίζουν. Ο Κατσουράνης θλιβερή παρουσία. Κρίμα γι' αυτόν τον παίκτη. Η συμπεριφορά του στον αγώνα απαράδεκτη. Ο μόνος που προσπάθησε ήταν ο Κουίνσι και όταν βγήκε λόγω τραυματισμού έγειρε και
τυπικά η ζυγαριά υπέρ του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Συμπερασματικά πρόκειται για τη μεγαλύτερη φετινή νίκη της ομάδας μας και των παικτών μας. Επιτέλους είχαμε και την τύχη υπέρ μας.
Τώρα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Οι Παίκτες μας αξίζουν πάρα πολλά και πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους παίκτες άλλων ομάδων. Οι γραμμές της ομάδας είναι ισορροπημένες και πραγματικά αγωνιστικά αξίζουν πάρα πολλά.
Συνεχίστε με αυτό το πλάνο και όλη η Λειβαδιά μαζί σας.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Τομάς, Αλεξίου, Μουλόπουλος, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι (63’ Πόποβιτς), Ναπολεόνι (80’ Μελισσάς), Σουμπίνιο, Βασιλείου (73’ Κουτσόπουλος).
 Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ιωάννου,Κοιλιάρας, Ζαουΐ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Βιτόλο, Σιμάο, Ζέκα (74’ Μαυρίας), Κουίνσι (64’ Χριστοδουλόπουλος), Τοτσέ, Κλέιτον.
 Στον πάγκο: Καπίνο, Μπιέρσμιρ, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Λαγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου