Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τεράστια νίκη ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ 2-0 τον Παναιτωλικό στη Λειβαδιά


Με εξαιρετική εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι, 10 τουλάχιστον κλασικές ευκαιρίες, μια σωτήρια επέμβαση του Κυριακίδη στη μοναδική ευκαιρία του Παναιτωλικού και γενικά με πολλές δυνάμεις και όρεξη ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πήρε μια καθαρή και σπουδαία βαθμολογικά νίκη, η οποία του επέτρεψε για πρώτη φορά φέτος και έχοντας τουλάχιστον δύο παιχνίδια λιγότερα να ανέβει πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και να δίνει πολλές υποσχέσεις για καλή πορεία στη συνέχεια και παραμονή στην κατηγορία. Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχανε τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Βασιλείου, Σουμπίνιο και Ναπολεόνι φάνηκαν απρόσεκτοι στην τελικά προσπάθεια και το 0-0 έμεινε μέχρι το 15' όπου εξαιρετικός συνδυασμός Ναπολεόνι και Σουμπίνιο έδωσε την ευκαιρία στον τελευταίο να χρηστεί σκόρερ. Το α' ημίχρονο τελείωσε με ακόμη μια ευκαιρία του Σουμπίνιο για το 2-0. Στο β' ημίχρονο ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας δημιουργούσε φάσεις, χωρίς αποτέλεσμα. Η καλύτερη ήταν η έξυπνη ενέργεια του Σουμπίνιο που είδε εκτός τέρματος τον Τζενάμο του Παναιτωλικού και προσπάθησε με μακρινό βολέ να τον πλασάρει. Η μπάλα βρήκε στο δοκάρι στερώντας τον παίκτη από ένα εντυπωσιακό γκολ. Στη συνέχεια χρειάστηκε ο Κυριακίδης να αποκρούσει το σούτ του Χαριστέα, ο οποίος σε μια φάση όπου μπερδεύτηκε ο Αλεξίου μπόρεσε να σουτάρει, ο Κυριακίδης όμως απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 70' ο Λισγάρας μετά από φανταστική πάσα του Φαβάλι, ο οποίος τον έβγαλε 'μάτι' με τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι στερώντας τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ από το 2-0.
Στη συνέχεια ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ φάνηκε πολύ συγκεντρωμένος και σοβαρός με αποτέλεσμα την υπεροχή του να την αξιοποιήσει όταν από πάσα και μετά την είσοδο του Κουτσόπουλου το κέντρο του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ δούλευε εντυπωσιακά και σε μια φάση στο 83' ο Κουτσόπουλος βρήκε τον Σουμπίνιο, ο οποίος ταχύτητα προχώρησε προς το τέρμα του Παναιτωλικού και πλάσαρε τον ανήμπορο να αντιδράσει Τζενάμο για το 2-0.
Κορυφαίοι για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ο σκόρερ Σουμπίνιο, ο ταχύτατος Ναπολεόνι, ο Κυριακίδης, που όποτε χρειάστηκε ήταν παρών για ακόμη μια φορά και ο Ζησόπουλος με τον πολύ αναβασμένο Κουτσόπουλο. Κόρμπος και Φαβάλι προσέφεραν ανεκτίμητες βοήθειες στο παιχνίδι του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.

Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι (90+2' Πόποβιτς), Σουμπίνιο (89' Μελισσάς), Φαβάλι, Μεντί, Αλεξίου, Βασιλείου (69' Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης, Άντι, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος (77' Φερνάντες), Ρότσα, Χαριστέας, Θεοδωρίδης (87' Καραμαλίκης), Καμαρά, Ακαλέ (46' Αναστασιάδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου