Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία - Ήττα 0-1 από τον Αστέρα


Ένας κατάκοπος και δίχως δυνάμεις ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης χθες στη Λειβαδιά με 0-1. Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια που δίνει με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο στο χθεσινό παιχνίδι. Ερωτηματικά βέβαια προκαλεί η χρησιμοποίηση της ίδιας ενδεκάδας με τον παιχνίδι της Τετάρτης, όπου μοιραία οι ίδιοι παίκτες θα ήταν κουρασμένοι, αλλά και η μη χρησιμοποίηση των Ζαουί και Κουτσόπουλου, εν αντιθέσει με τον εκτός φόρμας Κοιλιάρα. Παρόλαυτά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ εάν αρχικά η κεφαλιά του Ζησόπουλου στο 15', η κεφαλιά του Σουμπίνιο στο β' ημίχρονο και οι ευκαιρίες στα σουτ των Κοιλιάρα και Σουμπίνιο έμπαιναν στα δίχτυα. Μοιράια σε ένα κόρνερ η Τρίπολη με τον Μπαρτολίνι πέτυχε το γκολ στο 89',ενώ δεν υπήρχε χρόνος αντίδρασης της ομάδας μας. Καλύτεροι από τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ο Ζησόπουλος, ο Σουμπίνιο και ο Κυριακίδης.
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Σουμπίνιο, Φαβάλι (68' Παπαδόπουλος), Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Κόρμπος, Τόμας (82' Μελισσάς), Βασιλείου, Πόποβιτς (46' Κοιλιάρας).
 Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Πιπίνης, Ράγιος, Ουσέρο (94' Λαδάκης), Χουανίτο, Φορμίκα (58' Σολάκης), Μπρέσκα (69' Μάρτινς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου