Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Νίκη-Κλειδί μέσα στο Αγρίνιο 0-2


Νίκη-Κλειδί για την παραμονή του στη Super League Πέτυχε την Κυριακή ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ απέναντι στον Παναιτωλικό. Μολονότι παρουσιάστηκε με τέσσερις απουσίες (Φαβάλι, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Ζαουϊ) βασικών στελεχών του ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εμφανίστηκε φρέσκος και έπιασε από τον λαιμό τον Παναιτωλικό από το ξεκίνημα του αγώνα. Μπόρεσε και ισορρόπησε το παιχνίδι και την κατάλληλη στιγμή χτύπησε δις. Την πρώτη μετά από φάουλ του Παναιτωλικού στο 35' η άμυνα αντέδρασε πολύ καλά και σε αντιπίθεση που ξεκίνησε από τον Σουμπίνιο, ο ίδιος μπόρεσε και βρήκε την κατάλληλη στιγμή τον Ναπολεόνι με καταπληκτική μπαλιά, χωρίς να τον βγάλει οφσάιντ και αυτός αφού πέρασε και το Τζενάμο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια των αμυντικών. Πέντε λεπτά αργότερα στο 40' και πάλι ο Σουμπίνιο βρήκε με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Ναπολεόνι και πάλι και αυτός ευκολότερα από το πρώτο γκολ πλάσαρε τον τζενάμο για το 0-2. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έδειξε την απόλυτη ανωτερότητά του απέναντι στον προβληματικό Παναιτωλικό, που είχε μεγαλύτερα προβλήματα απ' ότι υέσσερις μέρες πριν στη Λειβαδιά. Άμυνα και επίθεση χωρίς σχέδιο και απόλυτη έλλειψη του κέντρου. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ όπως ήταν επόμενο έπρεπε και σωστά να κρατήσει την μπάλα και να μην επιτρέψει στον Παναιτωλικό την οποιαδήποτε ευκαιρία που θα του αμφισβη΄τούσε την υπεροχή του. Με αυτόν τον τρόπο κύλησε και το β' ημίχρονο και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα μπορούσε εάν ήταν λίγο πιο προσεκτικός να σημειώσει και τρίτο γκολ μετά από προσπάθειες του Πόποβιτς και του Ναπολεόνι και πάλι, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Αγρινίου κατά την αποχώρησή του, δείγμα πολιτισμού των Αγρινιωτών. Οι διαμαρτυρίες τους για δύο περιπτώσεις όπου η μπάλα βρήκε σε χέρια αμυνομένων του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ δεν είναι δικαιολογημένες, αφού και οι δύο περιπτώσεις οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ είχαν κολλημένα στα σώματά τους τα χέρια τους.
Τεράστια και άκρως σημαντική η νέα νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, αφού ανέβηκε πλέον στους 22 βαθμούς με παιχνίδια λιγότερα, τέσσερις πόντους πάνω από τους υπόλοιπους που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Λεμονής): Τζενάμο, Κούσας, Παλαιολόγος, Αναστασιάδη, Άντι, Μουμίν (Θεοδωρίδης 46') Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας (Καραμαλίκης 76'), Μπουμάλ (Ακαλέ 46'), Καμάρα
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Αλεξίου (Τομάς 65'), Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Μελισσάς (Βιάνα 71'), Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (Πόποβιτς 79').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου