Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Χρυσή Νίκη ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μέσα στην Τρίπολη 0-1


Μεγαλειώδης νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μέσα στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Επιτέλους έρχονται και τα αποτελέσματα! Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, επαγγελματική θα τη χαρακτηρίζαμε, ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αφενός μεν κέρδισε μέσα στην Τρίπολη τον Αστέρα 0-1 με γκολάρα του ιδιαιτέρως διακριθέντος και καλύτερου παίκτη του γηπέδου Σουμπίνιο, αλλά και φύλαξε δυνάμεις και για τα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης την προσεχή Κυριακή στη Λειβαδιά και πάλι απέναντι στον Αστέρα. Το παιχνίδι άρχισε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αφού επικρατούσε ψύχος και ήδη η έντονη υγρασία δυσκόλευε πολύ τις προσπάθειες των παικτών. Το παιχνίδι ξεκίνησε μοιρασμένο και με λίγες φάσεις μέχρι το 30'. Οι δύο ομάδες πρόσεχαν τα νώτα τους και επιδίωκαν να πετύχουν γκολ με κάποιες αντεπιθέσεις ή από στημένες φάσεις. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ όμως στο 32΄ κι ενώ υπήρχε η έντονη απάθεια του Αστέρα Τρίπολης με τον επίσης διακριθέντα Πόποβιτς με καταπληκτική μπαλία στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα έβγαλε τον Κόρμπο σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ το σουτ όμως που έκανε βρήκε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού. Ο Κόρμπος όμως ψύχραιμα ξανακέρδισε την μπάλα και με γυριστή σέντρα κοντά στο πέναλτι βρήκε τον Σουμπίνιο, ο οποίος με καταπληκτικό βολ πλανέ σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Μέχρι το τέλος του α' ημιχρόνου ο Αστέρας αρκέστηκε σε ανούσια κατοχή της μπάλας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο 3΄λεπτό ο Βασιλείου είχε ωραία κεφαλιά που όμως δεν βρήκε στόχο. Στο ΄β' ημίχρονο ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μπήκε πολύ δυνατά, σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Άρη, όπου τότε ισοφαρίστηκε αμέσως. Σήμερα είχαν γνώση οι φύλακες και ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος μαεστρικά κατεύθυνε την ομάδα και έκλεισε όλους τους διαδρόμους στον Αστέρα. Μοναδική ευκαιρία της Τρίπολης ένα καταπληκτικό τετ-α-τετ του Περόνε, όπου ο Κυριακίδης απέκρουσε και έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Πρέπει να γίνει μνεία σε αυτόν τον παίκτη, ο οποίος επαναλαμβάνουμε ότι είναι ο πιο σταθερός τερματοφύλακας της Super League και άξιος συγχαρητηρίων. Μέχρι τέλους του αγώνα ο Αστέρας δεν έκανε καμία άλλη ευκαιρία, αλλά διαμαρτύρονταν αδικαιολόγητα στους τραυματισμούς των παικτών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, αφού οι κλοτσιές από τον Αστέρα έπεφταν σύννεφο. Ο Φαβάλι ειδικά υπέφερε από τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων και να ευχηθούμε να βγήκε σώος από το σημερινό παιχνίδι χωρίς κάποιο τραυματισμό. Στο 89' ο Ναπολεόνι αποβλήθηκε, απόφαση τελείως τραβηγμένη, υπό την πίεση των διαμαρτυριών του πάγκου της Τρίπολης για ένα μαρκάρισμα που το πολύ να ήταν κίτρινη κάρτα.
Συμπερασματικά πρόκειται για μια πολύ μεγάλη νίκη τέσσερις μέρες μετά τη επίσης μεγαλειώδη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ. Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα οπουδήποτε και απέναντι σε όλους. Έχει την ψυχολογία, τους παίκτες, τις επιλογές, τις εναλλακτικές λύσεις και το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι η πλήρης εκμετάλλευση και του παράγοντα έδρα. Πρέπει όλα τα παιχνίδια μέσα στη Λειβαδιά να τα κερδίσουμε και είμαστε πολύ αισιόδοξοι γι' αυτό.
Τέλος αξίζει να αναφερθούμε και στην πολύ εύστοχη έμπνευση του Πάράσχου στον νέο ρόλο του Φαβάλι, ο οποίος σε ρόλο δεξιού ή αριστερού χαφ μαρκάρει, αλλά και είναι και απελευθερωμένος να κάνει το παιχνίδι του.
Συγχαρητήρια ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΑΡΑ!!!
Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος (46' Μπρέσκα), Άλβαρες (81' Ναβάρο), Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Τσαμπούρης, Ράγιος, Περόνε, Χούλι (59' Σολάκης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τόμας, Μεντί, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (70' Μελισσάς), Πόποβιτς, Φαβάλι, Σουμπίνιο (87' Ναπολεόνι), Βασιλείου (79' Αλεξίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου