Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Γεωργίου: «Σοβαροί και ταπεινοί μέχρι το τέλος»



Ο 33χρονος άσος, μιλώντας στον αέρα του NovasportFM, δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων, να ευχηθεί καλή τύχη στον Ναπολεόνι, του οποίου το συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό εκπνέει.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γεωργίου:
Για την κατάσταση του Λεβαδειακού:
«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν κοιτάμε τα πλέι οφ, ούτε την ουρά του πρωταθλήματος. Το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε. Έχουμε ένα καλό σερί, σε οχτώ παιχνίδια έχουμε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Από εκεί και πέρα στην αρχή δεν είχαμε κακή παρουσία, όμως δεν παίρναμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Είναι η καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Η άμυνα είναι ένα κομμάτι που δουλεύουμε, όλοι δουλεύουν σε αυτήν την κατεύθυνση. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση σε όλους τους τομείς. Είμαστε συγκεντρωμένοι».
Για τον Ναπολεόνι:
«Τελειώνει το συμβόλαιο του και έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει. Έχει δώσει πάρα πολλά στην ομάδα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο».
Για τη βαθμολογική κατάσταση:
«Το πρωτάθλημα είναι περίεργο, αλλά μια ομάδα με σταθερή διοίκηση και με σταθερές βάσεις μπορεί να τα πάει καλά. Η ομάδα έχει δέσει, έχει τον ίδιο προπονητή. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, ομάδες που δεν περίμενες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. Εμείς θα παραμείνουμε σοβαροί και ταπεινοί μέχρι το τέλος για να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».
Για μεταγραφές:
«Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος, υπάρχουν κατάλληλοι άνθρωποι. Είναι μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο η διοίκησή μας δείχνει σοβαρή και σταθερή. Όταν έρχονται παίκτες είναι καλό για όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου