Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Χόρτασε ο κόσμος μπάλα από τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Μεγάλη νική 2:0 την Κέρκυρα. Το σερί συνεχίζεται 4/4 νίκες στο πρωτάθλημα


Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ προ ολίγουθ επί της Κέρκυρας, αφού η νίκη αυτή δίνει τεράστια αξία στις προηγούμενες τρεις νίκες με Άρη, ΟΦΗ και ΑΕΚ, ειδικά δε στα δύο συνεχόμενα διπλά. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έφθασε έτσι στις 4 συνεχόμενες νίκες, 5 στα τελευταία 6 παιχνίδια και μάλιστα είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ, ενώ έχει πετύχει 5.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες, με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να είναι λίγο δραστήριος. Στο 5ο λεπτό ο Μάρτινς με ωραία ατομική ενέργεια έδωσε στον Ναπολεόνι, αυτός στον Πόι ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ και στο 16' την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Κόρμπου. Η Κέρκυρα είχε μια καλή στιγμή στο 23', όταν από το σουτ του Αγρίτη μπλόκαρε την μπάλα ο Κυριακίδης. Στο 24' η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μουλόπουλος έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Ναπολεόνι, όμως ο Βενέτης απομάκρυνε τη μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή. Τέσσερα λεπτά αργότερα (28') ο Μουλόπουλος έκανε την σέντρα από δεξιά ο Πετρούσης είχε καλή θέση και απομάκρυνε με το κεφάλι προλαβαίνοντας τον Ναπολεόνι. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 33 για τους γηπεδούχους. Μετά από επιμονή του Μάρτινς μέσα στην περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Ναπολεόνι, ο οποίος ολομόναχος και σε φοβερά πλεονεκτική θέση, το σουτ του όμως στην κίνηση έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μπήκε δυνατά. Ο Ακόστα στο 46' έκανε το σουτ από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του Αναστασόπουλου. Στο 53' η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Ναπολεόνι, η μπάλα έφτασε στον Ακόστα ο οποίος έκανε το γύρισμα μέσα από τη μικρή περιοχή και ο Ζησόπουλος από κοντά έκανε το 1-0. Το ματς ουσιαστικά "τελείωσε" δύο λεπτά αργότερα (55') όταν η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Αγρίτη για χτύπημα στον Μεντί με τον αγκώνα του δεξιού χεριού του, απόφαση απόλυτα δικαιολογημένη, αφού και νωρίτερα ο Αγρίτης δίχως λόγο δίπλωσε με σκληρό μαρκάρισμα τα πόδια του πεσμένου Μεντί (!). Στο 70' από την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χοσέμι, ο Αναστασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά με γροθιές, ενώ έκανε το ίδιο και στο 72' στην κεφαλιά του Πόι. Ένα λεπτό όμως αργότερα (73') δεν τα κατάφερε και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με κεφαλιά του Κόρμπου από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα έκανε το 2-0. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ βλέποντας πως και η Κέρκυρα δεν μπορεί να απειλήσει, έριξε τον ρυθμό του. Έτσι το τελευταιο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου να πανηγυρίζουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (πέμπτη συνολικά).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί (65' Νικολακάκης), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (81' Ρομέου), Ακόστα, Ναπολεόνι (77' Μίλιεβιτς).
Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Πετρούσης, Κοντοδήμος, Ηλιάδης, Γκούμας (66' Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Γιάντσης (73' Βασιλόγιαννης), Αγρίτης, Μπάρκογλου (84' Σίμωσης).

Κίτρινες κάρτες: Χοσέμι (70', Λεβαδειακός), Μάρτινς (74', ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)-Μπουκουβάλας (14', Κέρκυρα), Πετρούσης (61', Κέρκυρα), Ηλιάδης (68', Κέρκυρα)
Κόκκινες κάρτες: Αγρίτης (55', Κέρκυρα)

Σκόρερ: Ζησόπουλος (53', ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Κόρμπος (73', ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου