Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Προλαβαίνει ο Πόι τον αγώνα με τον Πλατανιά


Νικητής στη μάχη με τον χρόνο βγαίνει ο Μάουρο Πόι κι όπως όλα δείχνουν, θα προλάβει το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό υπέγραψε ο Ζαννιάς.
Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πλατανιά συνέχισε την Πέμπτη ο Λεβαδειακός και το ευχάριστο για τον Γιώργο Παράσχο είναι ότι την προπόνηση έβγαλαν όλοι του οι παίκτες.
Στους ήδη υπάρχοντες επαγγελματίες, δε, πρεστέθηκε ένας ακόμα. Ο λόγος για τον 19χρονο αμυντικό, Παρασκευά Ζαννιά, ο οποίος προέρχεται από τις ομάδες υποδομής του συλλόγου και από το ξεκίνημα της σεζόν, συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.
«Θέλω να ευχαριστήσω το μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κομπότη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Φαράντο και τον προπονητή μου κ. Παράσχο, για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ επαγγελματικά στην ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να τους δικαιώσω για την επιλογή τους», δήλωσε στο σάιτ του Λεβαδειακού ο Ζαννιάς.
Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων σε επαγγελματικό επίπεδο, οπότε δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου