Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τεράστια νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ 1:0 επί του μαχητικού Πλατανιά στη Λειβαδιά


Όσο άτυχος ήταν ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ σε προηγούμενα παιχνίδια, όπως αυτό με την Βέροια ή με τον Πανθρακικό, τόσο τύχη είχε και στάθηκε συνοδοιπόρος του στη μεγάλη νίκη, επαγγελματική, απέναντι στον Πλατανιά. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αλλά στο 15 ο Ροτζέριο βρήκε δίχτυα μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Ακόστα. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Ο Ροτζέριο και πάλι έχασε την ευκαιρία του αγώνα σε καρφωτή κεφαλιά που απέκρουσε ο Κηπουρός, ενώ και ο Κυριακίδης είπε όχι σε τρία φαρμακερά σουτ των επιθετικών του Πλατανιά, διατηρώντας το μηδέν στην εστία του και ουσιαστικά χαριζοντας το τρίποντο στην ομάδα του, όντας ο κορυφαίος της αναμέτρησης.
Διαιτητής: Λιαχούδης Γεώργιος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Ευθιμιάδης Δαμιανός (Πιερίας), Μερκενίδης Κυριάκος (Μακεδονίας)
4ος: Κύζας Γεώργιος (Δράμας)
Παρατηρητής: Μπέγκος Δημήτριος (Αργολίδας)
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (Νικολακάκης 63'), Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (Ρομέου 84'), Ακόστα, Ναπολεόνι (Βασιλείου 67').
Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Ντόε, Ποτουρίδης (Αρόχα 46') - (Κοραντίνι 88'), Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Μιρτσέτα, Ουκάρ (Ναζλίδης 72'), Ουντότζι (Δέντσας 82'), Αναστασάκος. 
Σκόρερ: Ροτζέριο Μάρτινς (16' σουτ)
Κάρτες: Ντόε (κίτρινη 32'), Ουντότζι (37' κίτρινη), Αγκιλέρα (77' κίτρινη), Βασιλείου (κίτρινη 90'), Νικολακάκης (κίτρινη 90')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου