Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Καλύτερος και χειρότερος μαζί

Εξαιρετικό άρθρο από το www.sport24.gr για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ


Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Λεβαδειακός ήταν για πολλούς (κι εμάς φυσικά) ένα από τα φαβορί που θα έδιναν σκληρή μάχη για μία θέση στα πλέι οφ.
Έξι αγωνιστικές μετά η ομάδα της Βοιωτίας όχι μόνο δεν βρίσκεται κοντά στην πρώτη 5αδα, αλλά φλερτάρει επικίνδυνα με τον υποβιβασμό!
Σε όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί υπάρχει κάτι που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο Λεβαδειακός έχει κατορθώσει να είναι ο καλύτερος και ταυτόχρονα ο χειρότερος, σχεδόν, στο ίδιο πράγμα!

Πιο επιθετικός και από τον Ολυμπιακό!

Ο Λεβαδειακός λοιπόν είναι η ομάδα με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα, έχοντας συνολικά 81, έναντι 74 του δεύτερου Ολυμπιακού. Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει 14 γκολ, ενώ οι Βοιωτοί μόλις 3 (η χειρότερη επίθεση μαζί με ΑΕΚ και Άρη) σε έξι αγωνιστικές.
Με λίγα λόγια οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου πετυχαίνουν 1 γκολ ανά 27 προσπάθειες(!), με διαφορά η χειρότερη επίδοση του φετινού πρωταθλήματος.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο έμπειρος τεχνικός κάνει... ιδιαίτερα στους παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων, αφού βλέπει πως ο Λεβαδειακός παίζει μπάλα, κάνει ευκαιρίες, αλλά στο τέλος φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

LINK:
http://www.sport24.gr/football/omades/Levadiakos/kaluteros_kai_xeiroteros_mazi.1964601.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου