Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Τζάμπα ήττα στα Γιάννενα 1-0




Όταν ο Στέλιος Βασιλείου χάνει τέτοιο γκολ από το ένα μέτρο, όταν ο Ροτζέριο συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, τόσο χαμηλές που ο Ζαουϊ τον επισκιάζει και κάνει κάποιον να αναρωτιέται γιατι δεν ξεκινάει βασικός, όταν έχεις όμως και τέτοιο τερματοφυλακάρα, άμυνα γερή και αμυντικά χαφ που δαγκώνουν και πάει στράφι όλη μεγάλη προσπάθειά τους, σίγουρα είσαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πρέπει να είναι και αποτελεσματικός, πράγμα που μέχρι στιγμής μόνο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο του βγήκε. O Πόι βοήθησε στο α΄ημίχρονο και έπεσε στο β'. Ο Ναπολεόνι σταθερά πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι. Άμυνα και κέντρο λειτουργησαν πολύ καλά και πλήγμα αποτέλεσε ο τραυματισμός που επηρέασε τον Κόρμπο και αργότερα η αναγκαστική αλλαγή του ίδιου παίκτη, που άλλαξε τις ισορροπίες στο κέντρο με αποτέλεσμα ο Πας να γίνει πιο επιθετικός. Αναλυτικά για τον αγώνα τώρα:
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη, οι ευκαιρίες ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες με τον ΠΑΣ να είναι λίγο πιο κινητικός και να χάνει την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν κέρδισε πέναλτι και ο Ίλιτς έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν γκολ με τον Κοροβέση και στην συνέχεια άντεξαν την πίεση των παικτών του Λεβαδειακού που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Φεγκρούς και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη.
Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες"
Διαιτητής/Βοηθοί: Καλογερόπουλος (Αθηνών)/ Γρεβένης (Χαλκιδικής), Κουλα (Μακεδονίας)
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου (67' Πατσατζόγλου), Πάντος, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης (85' λ.τρ. Αυγενικού), Βίλα, Γεωργίου (71' Τζάνης), Ίλιτς.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Κόρμπος (65' Μαχαίρας), Ζησόπουλος, Πόι, Μάρτινς (81' Ζαουί), Βασιλείου, Ναπολεόνι.
Κίτρινες κάρτες: Λίλα (32', ΠΑΣ Γιάννινα), Πάντος (44', ΠΑΣ Γιάννινα), Ντάσιος (80', ΠΑΣ Γιάννινα), Φεγκρούς (93', ΠΑΣ Γιάννινα)-Μεντί (45', Λεβαδειακός), Ναπολεόνι (45+', Λεβαδειακός), Μουλόπουλος (45+', Λεβαδειακός), Μαχαίρας (75', Λεβαδειακός)

*Βίντεο από το http://www.youtube.com/novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου