Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Άτυχος ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, έχασε την ψυχραιμία του και τον αγώνα με τον Πανθρακικό 0:3



Είναι άτυχος ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ όπως παραδοσιακά συμβαίνει επί σειρά ετών. Χάνει ευκαιρίες, ο αντίπαλος βρήκε τρόπο να εκνευρίσει παίκτες και κόσμο και σε ένα γύρισμα φαινομενικά ακίνδυνο κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι, αφού η μπάλα βρήκε στο στήθος του Μουλόπουλου και όχι στο χέρι, όπως πεντακάθαρα φάνηκε από το ριπλέι της Nova. Μετά με τα νεύρα, την αγωνία και την προσμονή της ισοφάρισης κέρδισε και την αποβολή του Κυριακίδη. Αυτή τη στιγμή ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε ενωμένοι μαζί με τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. Όλα τα άλλα θα έλθουν. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατά γενική ομολογία απο φίλους και εχθρούς έχει πολύ καλή ομάδα και με μια - δυο προσθήκες τον Γενάρη δεν θα πιάνεται. Καθαρό μυαλό και πλήρη στήριξη στον προπονητή Γιώγο Παράσχο, άριστο γνώστη της ψυχολογίας των παικτών και πιθανόν τον καλύτερο και πληρέστερο έλληνα προπονητή και όλα θα κυλήσουν ομαλά.
Αναλυτικά για τον αγώνα:
Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, κατάφερε να πάρουν και προβάδισμα νίκης. Στο 10’ ο Μπαϊκάρα έκανε τη σέντρα με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Μουλόπουλου, σύμφωνα με τον Μαντάκη, τον οποίο όμως πήρε στο λαιμό του ο επόπτης, ο οποίος ήταν και ο μόνος που είδε το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής, γεγονός που ξεσήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Παράσχου και του πάγκου του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ. Η αλήθεια είναι ότι η μπάλα προσέκρουσε στο στήθος του αμυντικού της ομάδας μας και όχι στο χέρι του. Αλλοίωση των κανονισμών κανονικότατη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος με το δεύτερό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό ο Ναπολεόνι αφού ξεπέρασε τους πάντες, έκανε το σουτ με τον Κουτσόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα, ακολούθησε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα, με τον Γιώργο Παράσχο να αποβάλλεται από τον πάγκο.
Στο 37’ έγινε η φάση που ουσιαστικά «κλείδωσε» και το παιχνίδι για τους Θρακιώτες. Ο Παπαδόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού και ανατράπηκε εκτός περιοχής από τον Κυριακίδη, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Έτσι, στο 44’ ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και έφτασε σε ένα δεύτερο τέρμα με τον Λαδάκη «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.
Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας κάποιες μικροευκαιρίες που δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προσπάθησε να φτάσει σε ένα τρίτο τέρμα. Αυτό, ήρθε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα του Λεβαδειακού, ο Βιγιαρέχο προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του Πανθρακικού στην ιστορία του στη Superleague.

Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Λεωνίδας Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί (67' Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (46' Μαχαίρας), Βασιλείου, Ναπολεόνι (39' Κασμερίδης)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (70' Μακρυδημήτρης), Λουσέρο (87' Βιγιαρέχο), Παπαδόπουλος (56' Κυβελίδης)
Σκόρερ: 11' πέν. Παπαδόπουλος, 44' Λαδάκης, 90'+3 Βιγιαρέχο
Κίτρινες κάρτες: Μουλόπουλος, Λισγάρας / Παπαδόπουλος, Χρήστου
Κόκκινη κάρτα: 37' Κυριακίδης

Μια αναφορά και για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο:
Από έναν άνθρωπο, ο οποίος όσο βρίσκονταν στην Αγγλία, ψάχνοντας ομάδα, πριν ακόμη πάει στον Παναθηναϊκο και φορούσε κατά την παραμονή του στο Νησί την φανέλλα του Ολυμπιακού, δηλώνοντας ότι είναι γαύρος. Από έναν άνθρωπο που με τη φανέλλα του ΠΑΟ έβαλε γκολ στο Καραϊσκάκη στην ομάδα που υποστήριζε και έκανε λές και κέρδισε το Τζόκερ. Από έναν άνθρωπο που απέναντι στην ομάδα που τον ευεργήτησε (ΠΑΟ) πανηγύριζε τις προάλλες ένα γκολ μετά από 3 χρόνια αστοχίας (!) και έβριζε τους οπαδούς. Από έναν άνθρωπο που τόλμησε μέσα στην Λειβαδιά, η οποία του έδωσε την δεύτερη ευκαιρία να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο όταν όλοι τον είχαν ξεχάσει, χωρίς να προσφέρει ΤΙΠΟΤΕ και έφτασε στο σημείο να πανηγυρίζει σε βάρος του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ένα άτομο αχάριστο και αγνώμονα. Έπρεπε να το περιμένουμε φάνηκε αχάριστος απέναντι σε όσες ομάδες αγωνίστηκε, αλλά και σε αυτές που υποστήριζε ότι δήθεν υποστήριζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου