Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Χρυσός βαθμός για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ 0:0 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο Αθ.


Μεγάλος βαθμός για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ κυρίως από πλευράς ψυχολογίας, όσο όμως και από βαθμολογική άποψη στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο Αθ. Εάν δε το πίστευε περισσότερο και ήταν λίγο πιο τυχερός το παιχνίδι θα το κέρδιζε η ομάδα μας.
Ο Λεβαδειακός ήταν εξαιρετικός αμυντικά στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (0-0) και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά του για παραμονή.
Ένας άριστα στημένος και τοποθετημένος αμυντικά στον αγωνιστικό χώρο Λεβαδειακός έφυγε δίκαια με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρι, αποσπώντας 0-0 από τον Ατρόμητο.
Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπήκε δυναμικά στο ματς και μέσα σε ένα δίλεπτο (5'-6') είχε δύο πολύ καλές στιγμές για γκολ με τους Μπρίτο και Σουμπίνιο, όμως η συνέχεια του πρώτου μέρους την βρήκε εγκλωβισμένη απέναντι στις αμυντικές παγίδες των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά (στο ημίχρονο υπήρχαν και σφυρίγματα από τους οπαδούς του Ατρομήτου), με τον Επστάιν να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς στο 65' και τους Βοιωτούς να παίρνουν έναν χρυσό βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.
Να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς ήττα (4 ισοπαλίες - 1 ήττα) ενώ στον αντίποδα ο Λεβαδειακός πήρε τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Το κακό βέβαια είναι ότι η ομάδα χρεώθηκε με έξι κίτρινες κάρτες.
Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων: 

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (85' Πίτου Γκαρσία), Μπέλιτς (54' Καραμάνος), Σουμπίνιο, Επστάιν, Κούτσι (73' Δημούτσος)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Μάρτινς (68' Μάρτινς), Πόι, Βασιλείου (92' Ντε Μπρίτο), Ακόστα (84' Μπουντόπουλος)

Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας (66'), Φυτανίδης (72') / Μεντί (28'), Ριβέρα (33'), Χοσέμι (64'), Κασμερίδης (90'), Μπουντόπουλος (93'), Μαχαίρας (95')


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου