Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Έγκλημα και τιμωρία


Σε ένα παιχνίδι που ήταν εκ προοιμίου γνωστό ότι δεν παιχθεί ποδόσφαιρο λόγω της σκοπιμότητας για το αποτέλεσμα, ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τα κατάφερε και αυτοκτόνησε και πάλι μετα το παιχνίδι στην Κέρκυρα. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα προπονητικά λάθη παρά στο παιχνίδι. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και έτσι όπως θα έπρεπε, έχοντας πάρει τα ηνία του αγώνα και κάνοντας 13 τελικές προσπάθειες στο α' ημίχρονο. Αριθμός ρεκόρ για την ομάδα αλλά και για ομάδες με τέτοιο βεληνεκές. Έτσι προς το τέλος του α' ημιχρόνου ο Σουμπίνιο χόρεψε τους αμυντικούς των Ιωαννίνων και μετά από ανατροπή του κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ με το οποίο σκορ έκλεισε το ημίχρονο (1-0). Κι ενώ όπως θα περίμενε όλος ο κόσμος ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο και να προσπαθήσει να πετύχει το 2-0 που θα τελείωνε το παιχνίδι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ η ομάδα οπισθοχώρησε και όλο το β' ημίχρονο αμύνονταν απέναντι σε μια ομάδα πολύ μικρής δυναμικότητας όπως τα Γιάννενα, που κατόρθωσαν ένα μικρό θαύμα. Οι δικαιολογίες για κούραση δεν μας βρίσκουν σύμφωνους. Ο Γιώργος Παράσχος φέρει την πλήρη ευθύνη για το αποτέλεσμα αυτό και όπως του αναγνωρίζουμε τα καλά, έτσι κρίνουμε και τα χθεσινά του λάθη. Βλέπει ότι η ομάδα έστω και ασυναίσθητα αμύνεται απέναντι σε κουτσή ομάδα. Δεν κάνει τίποτε. Βλέπει ότι τα χαφ δεν έχουν δυνάμεις. Δεν κάνει τίποτε, παρά μόνο κοιτάει το ρολόι για να δεί μήπώς πέρασε ο χρόνος. Με αυτή τη λογική και μη τονώνοντας την ομάδα στους τομείς που πονούσε όπως το κέντρο και η άμυνα εγκλημάτισε. Παρόλαυτά και χάρις στον κορυφαίο του γηπέδου Σουμπίνιο ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έφθασε μια ανάσα στο 2-0 πλην όμως το κακό σουτ του Κόρμπου σταμάτησε στο δοκάρι και επειδή υπάρχει νόμος στο ποδόσφαιρο στην αμέσως επόμενη φάση τα Γιάννενα σε μια αντεπίθεση ισοφάρισαν από το πουθενά κι ενώ δεν υπήρχε ένας αμυντικός να διώξει την μπάλα ή έστω να κάνει ένα φάουλ σκοπιμότητας. Στο 91' και πάλι από προσπάθεια του Σουμπίνιο ο Κουτσόπουλος έβγαλε τετ-α-τετ τον Ναπολεόνι, ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Το παιχνίδι το έχασε ο Παράσχος, ο οποίος έπρεπε να εφιστήσει την προσοχή στους παίκτες του και να τους φωνάζει να μην αμύνονται ήδη από το 46' (!!), λες και αντιμετωπίζαμε την Μπαρτσελόνα και όχι τα κατακαημένα τα Γιάννινα με τους υπέργηρους παίκτες και έναν τέτοιο προπονητή. Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Ακόμη μια μετά το παιχνίδι της Κέρκυρας. Τώρα απέναντι στον Ατρόμητο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς αυτή είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ. Ας ελπίσουμε ότι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει να παίζει όπως στο α' ημίχρονο και δεν θα φοβάται, αμυνόμενος.
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τόμας, Μαχαίρας, Μελισσάς, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι (90+2' Παπαδόπουλος), Πόποβιτς (63' Κουτσόπουλος), Σουμπίνιο, Βασιλείου (49' Ναπολεόνι)
ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (46' Κυριάκος), Σκαρντοβέλι, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα (74' Ζαμπρέλα), Ντε Βινσέντι, Πάντος, Μπεσέρα, Γεωργίου (58' Μπακαγιόκο), Βίλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου