Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τεράστιο βήμα από τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ - Νίκη 0-2 εκτός τη Δόξα Δρ.


Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πολύ σοβαρός και κάνοντας την απαραίτητη οικονομία δυνάμεων και χειρισμό στο παιχνίδι, που εάν γίνονταν και σε άλλα ματς τώρα θα είχαμε σωθεί και μαθηματικά, νίκησε την Κυριακή τη Δόξα Δράμας στη Θεσσαλόνίκη με 0-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και μόλις στο 12' μετά από ωραία προσπάθεια του Ναπολεόνι στην αντίπαλη περιοχή κέδρισε το πεναλτι και την αποβολή του τερματοφύλακα Δάφκου των γηπεδούχων. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Σουμπίνιο.Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, σκορ το οποίο μπορούσε να είναι μεγαλύτερο εάν ο Ναπολεόνι δνε ήταν τόσο βιαστικός στα τελειώματα των φάσεων. Έχασε τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες στο α' ημίχρονο. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ήταν συγκεκντρωμένος και με περισσότερες δυνάμεις, αποφασισμένος να μην κάνει τα λάθη των προηγούμενων αγώνων. Στο β' ημίχρονο και πάλι η ομάδα φόρτσαρε για περίπου 15 λεπτά με αποτέλεσμα μετά την καταπληκτική ασίστ του Κόρμπου να πετύχει ο Ναπολεόνι το 0-2 και ουσιαστικά να σφραγίσει τη νίκη. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ απώλεσε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες, αλλά μικρή σημασία έχουν μπροστά στη σπουδαιότητα της νίκης, σε συνδυασμό με όλα τα αποτελέσματα, που ακολούθησαν στους άλλους αγώνες. ΟΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχει εδραιώσει την θέση του και χρειάζεται η απαραίτητη προσοχή για να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και να ανέβει και πολύ περισσότερο βαθμολογικά.
Οι συνθέσεις:
Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Δαύκος, Αγτζίδης, Γελαδάρης (71' Καπέλ), Βέρτζος, Ρούτσης (12' Ρόκα), Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Αραβίδης, Στεργιανός (59' Λεάντρο), Κυβελίδης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μαχαίρας, Τομάς, Λισγάρας, Μεντί (60' Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος (76' Βιανά), Φαβάλι, Σουμπίνιο (84' Βασιλείου), Πόποβιτς, Ναπολεόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου