Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Τεράστια νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ 4-3 την Κέρκυρα


Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ήταν και πάλι παρών. Κέρδισε την Κέρκυρα με 4-3 μετά από καταπληκτική εμφάνιση κατά το α' ημίχρονο. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά και ευτύχησε μέχρι το 16' να προηγείται με 2-0 με γκολ των Πόποβιτς και Βασιλείου. Στη συνέχεια η Κέρκυρα μείωσε με αυτογκόλ τυ Κόρμπου σε 2-1 και ο Σουμπίνιο με το γκολ της αγωνιστικής έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ με 3-1, σκορ ημιχρ΄νου. Στο β' μέρος ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με τις μηχανές στο φουλ ξεκίνησε και πάλι πολύ δυνατά, πέτυχε το 4-1 μετον κορυφαίο Κόρμπο και εκτέλεση που θα τη ζήλευε και σέτερ φορ ολκής, όμως μετά κάθισε και επαναπαύτηκε σε αυτό το σκορ, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να το εκμεταλλευτεί και να μειώσεια ρχικά σε 4-2 με τυχερό γκολ μετά από εκτέλεση κόρνερ και τέλος στο 74' μετά από πέναλτι του Κυριακίδη στον Ιωάννου στο τελικό 4-3. Τέλος μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σουμπίνιο κορυφαίος του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για ένα ακόμη παιχνίδι, στο τέλος του παιχνιδιου όταν το σουτ πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Σίγουρα μετά τα καρναβάλια του Σαββάτου, που κάηκαν με καθυστέρηση μιας εβδομάδος, η νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ αποκτ΄τεράστια σημασία αφού απομακρύνει την ομάδα μας επτά ολόκληρους πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού κι ενώ υπολείπονται ακόμη παιχνίδια από τις πρώτες αγωνιστικές. Στοιχείο προβληματισμού σίγουρα η εμφάνιση στο β' ημίχρονο και η έλλειψη αγωνιστικότητας ίσως από σιγουριά ότι το παιχνίδι κερδήθηκε σίγουρα.
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Tomas, Αλεξίου (86’ Ιωάννου), Mendy, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Chumbinho, Favalli, Popovic (60’ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (75’ Κουτσόπουλος).
Κέρκυρα:
Galinovic, Γραμμόζης, Καλαντζής (88’ Γιάντσης), Domingues, Majstorovic, Κοντοδήμος, Osman (46’ Καραλής), Gustavo, Ζιαμπάρης, Martin (33’ Τσίγκας), Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου