Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ισοπαλία 2-2 με τον Ατρόμητο

Μετά από ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν μπόρεσε να καταβάλει τον ιδιαίτερα μαχητικό Ατρόμητο και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Το παιχνίδι ξεκίνησ εμε τους καλύτερους οιωνούς για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Από την αρχή του αγώνα είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και έδειξε ότι εκείνος κάνει κουμάντο απέναντι σε μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική και με πολλή εμπειρία. Αποτέλεσμα αυτών ήταν ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ να προηγηθεί με τον Ναπολεόνι μετά από ωραία προσπάθεια του Φαβάλι και σύγχυση στα καρέ του Ατρομήτου μετά από ωραία πλασέ. Στη συνέχεια ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πίεσε και για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχε μετά από προσπάθεια του Ζησόπουλου. Μέχρις εκεί ο Ατρόμητος δεν είχε κάνει ούτε ένα σουτ προς τον Στρατηλάτη. Στη συνέχεια και στο 39' ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχασε χρυσή ευκαιρία για το 3-0 όταν ο Ναολεόνι τετ α τετ με τον Ιτάνζ δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και ουσιαστικά να τελειώσει εκεί το παιχνίδι. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί και φέτος ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχει τιμωρηθεί τουλάχιστον 5 φορές ο Ατρόμητος στην πρώτη του οργανωμένη επίσκεψη στα καρέ του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μπόρεσε να μειώσει σε 2-1 με τον Οικονόμου. Το γκολ αυτό άλλαξε και την ψυχολογία των παικτών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, οι οποίοι από το 60' και μετά κατάκοποι εντός του αγωνιστικού χώρου και μετά την είσοδο των Μήτρογλου και Δημούτσου (?) μπόρεσε να πιέσει ψηλά τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και να χάνει τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση που ήλθε με οδυνηρό τρόπο στο 85' από τον μόνιμο σκόρερ του Ατρομήτου τον Μήτρογλου. Συμπερασματικά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχασε μια ακόμη τεράστια ευκαιρία σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα. Έπρεπε να είχε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Έπρεπε να είχε γίνει καλύτερη διαχείρηση των δυνάμεων, που στο τέλος πρόδωσαν τους παίκτες. Έπρεπε ο μονίμως διακριθείς Σουμπίνιο να παίξει στο β' ημίχρονο και όχι να περιδιαβαίνει τον αγωνιστικό χώρο στο χειρότερό του ημίχρονο από τότε που ήλθε στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Ο Φαβάλι έσκασε στο β' μέρος και δεν υπήρχε χαφ για να κρατήσει την μπάλα. Ίσως η χρησιμοποίηση του Ζαουί να έδινε αυτό που έλειπε στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, δηλαδή την φρεσκάδα και την ηρεμία. Οι δύο χαμένες ευκαιρίες του Πόποβιτς, ο οποίος από καλή θέση σούταρε στα περιστέρια και του Μεντί που δεν μπόρεσε προ κενής εστίας, όπως ο Ναπολεόνι στο παιχνίδι με τα Γιάννινα στη Λειβαδιά να πετύχει το γκολ είναι δείγμα της έλλειψης ψυχραιμίας και πανικού που κατέβαλε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ την ομάδα μας.
Τώρα υπάρχει μόνο ξεκούραση και απόλυτη συγκέντρωση για νίκη και μόνο νίκη στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με την Δόξα Δράμας.
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς, Μαχαίρας (60' Πόποβιτς), Κόρμπος, Ζησόπουλος, Τόμας, Ναπολεόνι (76' Παπαδόπουλος), Μεντί, Φαβάλι, Σουμπίνιο (82' Βιάνα)
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Οικονόμου, Φυτανίδης, Τάτος, Καραγκούνης (46' Μήτρογλου), Νάστος, Αναστασάκος (66' Μπρίτο), Μπάλλας, Ιγκλέσιας (57' Δημούτσος), Ζουέλα, Πίτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου