Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ήττα 2-0 από τον Πας στα Γιάννενα - Απαράδεκτη διαιτησία


Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο ο διαιτητής Δελφάκης δεν του επέτρεψε ούτε στιγμή να το διεκδηκήσει. Συγκεκριμένα κι ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε αδικαιολόγητα έδειξη δύο κίτρινες κάρτες στον Αλεξίου με αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα με 10 παίκτες πολύ νωρίς και ουσιαστικά να παίξει όλο το παιχνίδι με 10. Συγκεκριμένα για φράγμα έδωσε την πρώτη κίτρινη στον Αλεξίου, η οποία δεν υπήρχε και στη συνέχεια και μετά από απερισκεψία και του Αλεξίου σε δυνατό μαρκάρισμα σε επιτιθέμενο των Ιωαννίνων αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα. Μετά από αυτό το παιχνίδι άλλαξε άρδην, ο Μπεσέρα έβαλε το γκολ της ζωής του και προηγήθηκε ο αντίπαλος 1-0 ενώ ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έφθασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν το δυνατό σουτ του Μαχαίρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Μεγάλυ ευκαιρία που εάν έμπαινε το γκολ αυτό θα άλλαζε το παιχνίδι. Μέχρι το τέλος του α' ημιχρόνου τίποτε δεν άλλαξε και στο β' ημίχρονο τα Γιάννενα κέρδισαν ανύπερκτο (!) πέναλτι που δήθεν έκανε ο Κόρμπος. Πραμγματικά όσες φορές και να το δούμε πέναλτυ δεν υπάρχει γιατί απλούστατα ο Κόρμπος ούτε καν ακουμπά τον επιθετικό των Ιωαννίνων. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Μπεσέρα και η μπάλα έφυγε τρία μέτρα εκτός εστίας (!). Στη συνέχεια από λάθος προβολή του Ζησοπουλου και γλύστρημά του στο τερέν ο Πας έφθασε στο 2-0, τελικό σκορ κι ενώ ήδη η κούραση είχε καταβάλλει τους παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ. Προς το τέλος του αγώνα 89' ο Τ΄ζημόπουλος έκανε δολοφονικό τάκλιν στα πόδια του Ζαουϊ και ο διαιτητής ενώ θα έπρεπε να αποβάλει τον αμυντινό των Ιωαννίνων έδειξε απλά της κίτρινη κάρτα. Συμπερασματικά ο Δελφάκης έκανε άθλια διαιτησία, δεν επέτρεψε στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ να διεκδικήσει το παιχνίδι, απέβαλε λανθασμένα τον Αλεξίου, έδωσε ψεύτικο πέναλτυ στα Γιάννενα και δεν απέβαλε ως όφειλε τον Τζημόπουλο, που δεν θα έπαιζε στο παιχνίδι της Τετάρτης.
Από εδώ και πέρα ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχει μια και μόνη επιλογή να κερδίσει τα παιχνίδια του, γιατί όλα είναι στα χέρια του και δεν έχει ανάγκη κανέναν. Ο Γιώργος Παράσχος γνωρίζει και όλα θα πάνε καλά πιστεύουμε.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (Ζαμπρέλα 73'), Λίλα, Πάντος, Πάντος (Μπακαγιόκο 79'), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Μπεσέρα (Ανδράλας 67'), Βίλα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Τομάς, Βιάνα, Σουμπίνιο (Ζαουί 71'), Αλεξίου, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (Κόρμπος 46'), Μαχαίρας, Μουλόπουλος (Μελισσάς 65'), Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου