Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ήττα από τον Θρασύβουλο στο Κύπελλο Ελλάδος στη διαδικασία των πέναλτι 4:2. Ισοπαλία 1:1 ο κανονικός αγώνας


Δεν τα κατάφερε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ηττήθηκε μετά από 120' παιχνιδιού. Το ματς ήταν μέτριο. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχανε ευκαιρίες ως συνήθως, ο Θρασύβουλος όμως άνοιξε το σκορ στο 67' με τον Βλάχο. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ισοφάρισε στο 87' με τον Κόρμπο και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κοιλιάρα και τον Βιάνα στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάει στην παράταση. Κι εκεί ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν εκμεταλλεύτηκε στην εμπειρία του, αφού κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν έβαζε γκολ ούτε με αίτηση. Μετά από αυτά το παιχνίδι πήγε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι κι εκεί μετά από χαμένα πέναλτι του Βασιλείου και του Γκρίμπιτς, που το έστειλε άουτ, την πρόκριση πήρε ο Θρασύβουλος.
Ροή πέναλτι:
Έχασε το πρώτο πέναλτι ο Βασιλείου του Θρασύβουλου.
Εύστοχος ο Μπεγκόνια. 0-1
Σκοράρει ο Ψιάνος για τον Θρασύβουλο 1-1.
Αστόχησε ο Γκρμπιτς για τον Λεβαδειακό.
Σκοράρει ο Σκόνδρας. 2-1.
Ο Βασιλείου του Λεβαδειακού ήταν εύστοχος για το 2-2.
Ο Κακαράς έκανε το 3-2 για τον Θρασύβουλο.
Ο Κασμερίδης απέκρουσε το πέναλτι του Βιάνα. Πρόκριση για το Θρασύβουλο.
Ο Σύρος με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 4-2 για τον Θρασύβουλο.
Οι συνθέσεις:
Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Καρράς (83' Ζουμπουλάκης), Βασιλείου, Σύρος, Σκόνδρας, Νικολάου, Ψιανός Νικολάου, Καρλόπουλος (102' Κακαράς), Βλάχος, Βαγγελής (94' Παπαναστασίου)
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς (72' Κόρμπος), Ξαβιέ, Ιωάννου (79' Μπεγκόνια), Βιάνα, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (46' Βασιλείου), Γκρμπιτς, Κοιλιάρας, Ζουρούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου