Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Τεράστιο διπλό του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στο Ηράκλειο επί του Ο.Φ.Η. 0-1 με μπαλωθιά του Βασιλείου


Τεράστια νίκη του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ επί του Ο.Φ.Η. μέσα στο Ηράκλειο με 1:0 με σκόρερ τον Στέλιο Βασιλείου στο 89'. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό στο α' ημίχρονο και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πλησίασε στο γκολ με απευθείας φάουλ του Ζουρούδη, το οποίο έδιωξε με δυσκολία ο πολύ καλός γκολκίπερ Κάρολ (πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ). Ο Ζουρούδης πάλι στο 37' βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του Ο.Φ.Η. και το σουτ του δεν αιφνιδίασε τον Κάρολ. Νωρίτερα ο Κυριακίδης απέκρουσε κεφαλιά του Μπουλούτ με ωραία εκτίναξη. Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αφού στο 47' ο Τομάς βρέθηκε στο έδαφος από κτύπημα αμυντικού του Ο.Φ.Η., πέναλτι το οποίο ο Τριτσώνης δεν καταλόγισε. Στη συνέχεια στο 58' ο Καπάνταης κινήθηκε μέσα στην περιοχή του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ο Τομάς τον μάρκαρε κανονικά και ο διαιτητής Τριτσώνης με καθυστέρηση υπέδειξε το ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος μας (!). Επαναλήφθηκε δε η ίδια φάση όπως στο παιχνίδι στη Λειβαδιά, όπου ο επόπτης ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ του Κουτσόπουλου τότε. Τότε ο σφαγέας Ζαχαριάδης καθυστέρησε και ο επόπτης Κούλα τον πήρε στο λαιμό του, όπως και σήμερα τον Τριτσώνη. Οι διαιτητές είναι ολοφάνερο ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στην κρίση τους. Το ανύπαρκτο πέναλτι εκτελέστηκε από τον Κάλαϊτζιτς και ο ήρωας Κυριακίδης απέκρουσε στην δεξιά του γωνία σώζοντας την εστία του.

Στη συνέχεια ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοση του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ έβγαζε συνέχεια επιθέσεις και ευκαιρίες. Ο Γιώργος Παράσχος δε έκανε την κίνηση ματ στον αγώνα αφού απέσυρε τον Ζουρούδη, ο οποίος δεν μπορούσε να διανύσει την απόσταση 30 μέτρων από το κέντρο στην αντίπαλη εστία, πέρασε τον Πόποβιτς στα αριστερά, δεξιά ο Κοιλιάρας και κορυφή στην επίθεση ο ταχύτατος Βασιλείου. Αποτέλεσμα τα βαριά κορμιά των αμυντικών του Ο.Φ.Η. να μην μπορούν να κρατήσουν τους επιθετικούς του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ. Στο 89' και μετά από ωραία κίνηση του Κουτσόπουλου, ο ίδιος πάσαρε έξοχα στον Βασιλείου, ο οποίος τετ-α-τετ με τον Κάρολ σκόραρε και έστειλε όλη τη Λειβαδιά στα ουράνια, καθώς και τους απανταχού που παρακολουθούν το blog μας σε όλο τον πλανήτη.
Διακριθέντες από τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ όλοι όσοι αγωνίστηκαν και κυρίως οι ήρωες Μουλόπουλος, Τομάς (υπάρχει στάση Τομάς στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, καθώς δεν περνάει τίποτε από αυτόν), Ζουρούδης, ο σκόρερ Βασιλείου και ο ήρωας Κυριακίδης.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βερόν, Ουκάρ946' Σουμπίνιο), Κάλαιτζιτς, Καμπάνταης(68' Μάντζιος), Σίσιτς, Λόπεθ(77' Μπούρμπος)
Λεβαδειακός(Γιώργος Παράσχος): Kυριακίδης, Λισγάρας, Τομάς, Κουτσόπουλος, Μουλόπουλος, Κοιλιάρας(82' Γκριμπτς), Ζησόπουλος, Μελισσάς, Κόρμπος, Ζουρούδης, Βασιλείου(90' Μαχαίρας)
Κίτρινες κάρτες: Κάλαιτζιτς, Σίσιτς, Γεωργίου, Βασιλείου, Μελισσά, Κουτσόπουλος, Μπούρμπος, Κυριακίδης, Γαλανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου