Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Βαθμός χρυσάφι - 1:1 στην Ξάνθη ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Μετά άπό πολύ καλή εμφάνιση ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ξάνθη. Το τελικό σκορ 1:1 κρίνεται δίκαιο αν και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ προηγήθηκε και θα μπορούσε να κρατήσει ακόμη και τη νίκη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και φάνηκε ότι η ομάδα του Γ.Παράσχου πατούσε καλύτερα από την αντίπαλό της. Ο Βασιλείου, αλλα και ο Ζουρούδης έχασαν δύο ευακιρίες στο α' ημίχρονο να ανοίξουν το σκορ, ενώη Ξάνθη διαμαρτύρεται για γκολ που δεν μέτρησε, όμως όπως φάνηκε και στην τηλεόραση υπάρχει προηγουμένως επιθετικό φάουλ σε αμυντικό του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ. Η ομάδα μας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 74' με ωραίο σουτ από τα αριστερά του Βασιλείου, ο οποίος εξελίσσεται σε μόνιμο σκόρερ, μετά από ωραία πάσα του διακριθέντος και πάλι Φαβάλλι. Στη συνέχεια η Ξανθη πίεσε και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κλείστηκε για να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ. Η Ξάνθη τελικά ισοφάρισε σε φάση οριακά οφσάιντ με τον Μαρκόφσκι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Skoda Ξάνθη :
Viviani, Μπέρτος, Edimar, Κομεσίδης, Βάλλας, Daniel, Βασιλακάκης (71’ Darbion), Μάνταλος (53’ Marcelinho), Poy (63’ Σουάνης), Markovski, Βλαχοδήμος.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:
Κυριακίδης, Tomas, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μελισσάς, Ζησόπουλος (93’ Μαχαίρας), Κόρμπος, Favalli, Κουτσόπουλος (42’ Ζουρούδης), Κοιλιάρας (77’ Sanchez), Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου