Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ήττα 0:1 από τον Εργοτέλη λόγω διαιτησίας



Τα πήρε όλα ο αέρας το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Λειβαδιάς.
Δυστυχώς ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ήταν άτυχος για τέσσερις λόγους:
α)Λόγω του απίστευτου αέρα που μόο στη Λειβαδιά φυσάει τόσο.(Οι Λειβαδίτες το ξέρουμε καλά),
β)Λόγω του διαιτητή Ζαχαριάδη, ο οποίος είναι ανίκανος να διαιτητεύσει αγώνα ποδοσφαίρου,
γ) Λόγω των μεγάλων χαμένων ευκαιριών ειδικά στο β'ημίχρονο, όπου χάθηκαν έξι ευκαιρίες και
δ) Λόγω της απουσίας του Φαβάλλι, ο οποίος είναι το Α και το Ω στη μεσαία γραμμή και η απουσία του είναι δυσαναπλήρωτη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Κοιλιάρα και του Κουτσόπουλου.
Ο αγώνας δεν σηκώνει σχολιασμό. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο σκορ μετά από λάθος του Μελισσά, ο οποίος δεν απομάκρυνε την μπάλα και η παράλληλη σέντρα του Λεάλ μετά από παρέμβαση του Λισγάρα μπήκε στα δίχτυα του Κυριακίδη. Από εκεί και πέρα ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ζουρούδη και τον Βασιλείου. Στο β΄μέρος συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο. Ο Κουτσόπουλος στο 46' σημείωσε πεντακάθαρο γκολ, το οποίο ένας τυχάρπαστος βοηθός διαιτητή ονόματι ...Κούλα !! το ακύρωσε ως οφσάϊντ. Τα νεύρα όπως ήταν φυσικό κατέκλυσαν τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ. Στη συνέχεια ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πίεσε, ώσπου στο 56' λόγω πρβλήματος ηλεκτροδότησης έπεσαν τα φώτα στο γήπεδο και ο αγώνας βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στο σκοτάδι, μετά τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του Ζαχαριάδη. Εντέλει και μετά από πολλές προσπάθειες συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι με ηλεκτροδότηση, ώσπου στο 65' ο Κοιλιάρας βρέθηκε μετά πό περίτεχνη ενέργεια και αντικανονικό κόψιμο του αμυνόμενου στο έδαφος. Το πέναλτι που θα το έδινε και ο πρόεδρος του Εργοτέλη κ. Παπαουτσάκης, πρόεδρος της Super League παρεπθμτπόντως, αρνήθηκε ο ανεκδιήγητος Ζαχαριάδης. Παρόλαυτά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πίεσε αλλά δεν αξιοποίησε δύο φάουλ του Σάντσεζ, ο οποίος είναι λίγος για την ομάδα μας, δύο ευκαιρίες - κεφαλιές του Βασιλείου, μια κεφαλιά του Λισγάρα και μια ακόμη ευκαιία του Ζουρούδη.
Συμπερασματικά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ υπό φυσιολογικές καιρικές συνθήκες ακόμη και με αυτόν τον διαιτητή θα κέρδιζε τον αγώνα. Η αστοχία όμως πρέπει να μας προβληματίσει και ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πρέπει να πάρει γκολτζή άμεσα, αλλά και τουλάχιστον δύο παίκτες στα χαφ, έναν οργανωτή και ένα αμυντικό μέσο. Η ομάδα πρέπει και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνει στην κατηγορία, γιατί διαθέτει καλό έμωυχο δυναμικό, πολύ καλό προπονητή και σταθερή διοίκηση, ενώ ο κόσμος είναι δίπλα της.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:
Κυριακίδης, Tomas (68’ Napoleoni), Λισγάρας, Μουλόπουλος (85’ Grbic), Μελισσάς, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (55’ Sanchez), Κοιλιάρας, Βασιλείου, Ζουρούδης.
Εργοτέλης:
Πίρσον, Τζανακάκης (76’ Ρέντζας), Χίμπλιγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Κυριακίδης (90+ Γιοβάνοβιτς), Κατσικοκέρης, Λεάλ (81’ Μπέτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου