Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας πολύ κακός ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ηττήθηκε 3:1 από τον Ολυμπιακό Β.


Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και πολλές απορίες. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για ένα ακόμη παιχνίδι δεν ηταν η ομάδα που θέλουμε όλοι να βλέπουμε και ηττήθηκε φυσιολογικά από τον Ολυμπιακό Β. μια ομάδα που είναι φαβορί για άνοδο στη Super League, αν και με μέτριο ρόστερ στη διάθεσή της.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι και με τον Καπό να κινείται αρκέτα καλά στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, όμως από το 20' και μετά ο Ολυμπιακός Β. πήρε τα ηνία και έκλεισε τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Η ομάδα μας βέβαια έπαιζε με αρκετές αλλαγές, όμως αυτό δεν είναι και απόλυτη δικαιολογία. Το α' ημίχρονο κινήθηκε σε χαμηλους ρυθμούς και ο Βόλος ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Πονσέ με ωραίο σουτ και αφού είχε εκτεθεί όλη η άμυνα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ. Στο β' ο Βόλος εξακολουθούσε να πατάει καλύτερα πλην όμως ήλθε ένα αστείο και ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Δαλούκας (αδελφός του γνωστού πρώην διαιτητή !!) για να κάνει ο Καπετάνος το 2:0. Κατόπιν ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δίχως κέντρο ! κατέρρευσε και ο Βόλος με ακόμη ένα πέναλτι που παραχώρησε ο Ιωαννίδης όταν στόπαρε με το χέρι εντός της περιοχής έκανε το 3:0. Στη συνέχεια κυρίως χάρη στη κινητικότητα των Μάτντζιου, Ιωαννίδη, Λυκογιάννη και Μπούστο ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μείωσε με τον Ιωαννίδη με πολύ ωραίο σουτ στο τελικό 3:1
Συμπερασματικά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έχει μεγάλο πρόβλημα στα χαφ. Ζησόπουλος και Κόρμπος δεν έχουν αντικατασταθεί επαρκώς και αναμένουμε από τους Λαμπρόπουλο, Μαχαίρα και τον Μπούστο, που έδειξε καλά στοιχεία χθες να καλύψουν τις σημαντικές απώλειες του καλοκαιριού. Η άποψή μας είναι ότι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πρέπει να πάρει έστω και ελεύθερο παίκτη για τα χαφ του, όσο ακόμη υπάρχει δυνατότητα.
Από εκεί και πέρα στην άμυνα οι αντικαταστάτες των Μανόλο Λάρα και Γεωργίου είναι πολύ μέτριοι και εκεί υπάρχει πρόβλημα.
Η επίθεση φαίνεται ότι με Μάντζιο, Βασιλείου, Καπό, Αρμίτσε και Γιάντση θα μπορέσει να πάει καλά.
Οι ελλείψεις όμως στα χαφ ιδιαίτερα φωνάζουν!!!

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου:
Γκίτκος, Καρράς (71′ Ζέρης), Κατσιαρός (63′ Κόμνος), Μελίσσης (58′ Κωστούλας), Αρβανίτης (84′ Μπόρας), Ολίσε (46′ Πινδώνης, 88′ Κολημήτρας), Ρόκας (46′ Καπετάνος, 88′ Κεσίδης), Μπρέσκα (54′ Δεινόπαπας), Γενγκά (46′ Ακόστα), Πόνσε (46′ Κατσίκης), Ντινόπουλος (46′ Γκέσιος).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:
Στρατηλάτης, Νικολακάκης (46′ Σκέμπης), Sanguinetti, Μάγκας, Λυκογιάννης, Petrazzi, Busto, Kapo (46′ Πέππας), Γιάντσης, Μάντζιος, Ιωαννίδης

Η φωτό είναι από το πολύ ενημερωμένο www.goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου