Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Τεράστια νίκη 1:0 του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ. Νίκησε τον Πας Γιάννινα και το άγχος του


Με πολύ άγχος αφού μετά τον χρυσό βαθμό στο Χαριλάου ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έπρεπε να πάρει και την πρώτη του νίκη και πολύ περισσότερο εντός έδρας, αφού πλέον τα περιθώρια είχαν στενέψει.
Απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Πας Γιάννινα ο Τάκης Λεμονής παρέταξε επιθετικό σχήμα με αποτέλεσμα να πιάσει την ομάδα των Ιωαννίνων από την έναρξη του παιχνιδιού από τον λαιμό.
Μία στημένη φάση ήταν αρκετή για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ που πήρε νωρίς το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι το τέλος.
Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή μπήκαν αποφασισμένοι και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους με το ξεκίνημα του ματς. Τελικά τα κατάφεραν στο 11'με τον Ορτέγκα να εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά και τον Λαμπρόπουλο να ανοίγει το σκορ.
Το παιχνίδι κρίθηκε στη θέληση των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν σκοπό να πάρουν τη νίκη με κάθε τρόπο και τα κατάφεραν, χωρίς να παίξουν ιδιαίτερα καλά, αλλά βγάζοντας πάθος στο χορτάρι.
Στον αντίποδα ο Πας Γιάννινα ξύπνησε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και πίεσε χωρίς όμως να κατορθώσει να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Μοναδική πραγματικά καλή στιγμή για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη ήταν το δοκάρι του Ντε Βινσέντι. 
Δοκάρι είχαν και οι «πράσινοι» με τον Ορτέγκα να μην μπορεί να σκοράρει προ κενής εστίας από το ένα μέτρο και στη συνέχεια ο Καπό σούταρε ψηλά άουτ.
Πλέον ο Λεβαδειακός ανέβηκε στους πέντε βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ παρέμεινε στους επτά.
Olivier Kapo
Σάκης Μουλόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Σανγκινέτι, Λυκογιάννης, Μαχαίρας (46' Πετράτσι), Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα (76' Γιάντσης), Μάντζιος, Καπό (67' Μάρτινς), Κάντζι
ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (51' Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (90' Κρητικός), Βίλα (84' Στρούνα), Λίλα, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Τσάβες

*Το βίντεο από το Novasports.gr
 http://www.youtube.com/watch?v=5scWxkbqR1U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου