Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Άρης - Λεβαδειακός 1-1 4η αγωνιστική - Όρθιος στη Θεσσαλονίκη ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Πολύ καλή εμφάνιση με αποτέλεσμα την ισοπαλία απέναντι στον Άρη τη Θεσσαλονίκη.
Παρότι μέχρι και μια ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο άσος στο στοίχημα είχε παιχθεί με απίστευτα ποσά, ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ φώναξε παρών και με μια πολύ καλή εμφάνιση δήλωσε έτοιμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, παίρνοντας πανάξια την εκτός έδρας ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη και μέσα σε ένα γήπεδο - καμίνι. Ο Τ.Λεμονής επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις, αφού παρέταξε την ομάδα με αρκετού παίκτες που δεν ειχαν αγωνιστεί μέχρι στιγμής, δικαιώνοντάς τον τόσο από το τελικό αποτέλεσμα, όσο και κυρίως από την εμφάνιση. Αρχικά ο Στρατηλάτης πήρε τη θέση του Πριζιρόφσκι, ο Σαγκινέτι του Γεωργίου, ο Λυκογιάννης του Ιωαννίδη και ο Κονέ σε ρόλο αμυντικού χαφ κυριολεκτικά οργάνωνε όλη την επίθεση, δίνοντας όμως και ουσία στο αμυντικό σκέλος απέναντι στον Μαχαίρα.
Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο α' ημίχρονο ήταν αρκετά καλός και με λίγη τύχη ή και ποσοχή θα είχε ανοίξει το σκορ σε φάσεις του Λυκογιάννη και του Μάντζιου. Ενώ στο ίδιο διάστημα ο Στρατηλάτης κατέβασε τα ρολά δύο φορές απέναντι στον Ουντότζι. Στο β' ημίχρονο προηγήθηκε το εξαιρετικό φάουλ του Κονέ που κατέληξε λίγο άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Διούδη και στη συνέχεια ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ προηγήθηκε στο 53’ με γκολ του Ολιβιέ Καπό, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τους Βοιωτούς περνώντας ως αλλαγή στο ημίχρονο.
Η ομάδα του Λεμονή, ο οποίος παραμένει αήττητος ως προπονητής απέναντι στον Άρη, κράτησε το προβάδισμα μόνο για πέντε λεπτά και είδε τον Σαλόζε Ουντόντζι να βρίσκει τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 58’, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Τα χειρότερα για τους Λειβαδίτες ήρθαν στο 74’, όταν αποβλήθηκε ο Εμάνουελ Κονέ με απευθείας κόκκινη κάρτα, σε μια φάση που θα έπρεπε όμως να αποβληθεί και ο Ανδρέας Τάτος, αφού αμφότεροι πήραν μέρος στον μεταξύ τους καυγά, από τον διαιτητή Ηλία Σπάθα.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως, και τη μεγάλη πίεση που άσκησε στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης, οι Βοιωτοί κατάφεραν να πάρουν έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Την ίδια ώρα, ο Άρης πήρε μεν τον πρώτο του βαθμό, αγνοεί όμως ακόμα τη χαρά της νίκης κι έχασε για άλλο ένα ματς αρκετές ευκαιρίες, με σπουδαιότερη αυτή του νεαρού Σταυρόπουλου στο 86’, έτσι ώστε να κάνει… σεφτέ στη φετινή Super League.
Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Σταυρόπουλος, Κύργιας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (70' Οικονομόπουλος), Τάτος, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (78' Μανιάς), Ουντότζι.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σανγκινέτι, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης, Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46' Καπό), Κονέ, Ορτέγκα (62' Μπούστος), Μάρτινς (78' Πετράτζι), Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου