Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

1η αγωνιστική: Λεβαδειακός - Πανθρακικός 2-2


Οι δυο ομάδες έχουν αλλάξει πολλά όσον αφορά το ρόστερ τους σε σχέση με την περσινή σεζόν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δούμε μέτριο θέαμα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.
Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλύτερα πάντως και πήρε τα ηνία του αγώνα. Οι Βοιωτοί είχαν δυο καλές φάσεις μεταξύ 20'-25' μία με τον Μουλόπουλο και μία με τον Μάρτινς.
Μετά το 30' ο Πανθρακικός ανέβηκε, πίεσε και έχασε δυο σημαντικές ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Λαδάκης έκανε ένα δυνατό σουτ, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε νέο σουτ από τον Μπαϊκαρά αυτή τη φορά.
 Γκολ, γκολ...γκολ!
Τρομερή η εξέλιξη του αγώνα. Από εκεί που τα πράγματα έδειχναν πως δύσκολα θα μπει γκολ, μπήκαν μαζεμένα τρία! Ο Λεβαδειακός πήρε το προβάδισμα με τον Γεωργίου, μετά από σουτ του Ροτζέριο και απόκρουση του Κουτσόπουλου, ο οποίος σούταρε από κοντά.
Στη συνέχεια ο Πανθρακικός με δυο γρήγορα τέρματα γύρισε το παιχνίδι. Αρχικά ο Ιγκόρ νίκησε τον Πζιρόφσκι με πλασέ, μετά από καταπληκτική μπαλιά του Εμπό, ενώ ο Ιγκόρ έκανε το 2-1 για τους "κροκόδειλους" με κοντική προβολή.
Νεύρα αποβολή και νέο γκολ
Το παιχνίδι στη συνέχεια πήρε "φωτιά". Ο Λεβαδειακός ανέβηκε, οι παίκτες του Πανθρακικού έβγαιναν έξυπνα στην αντεπίθεση, ενώ τα νεύρα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους. Ο Ντιόγκο πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα 4-5 παίκτες να αρπαχτούν.
Οι Βοιωτοί πίεσαν και έψαξαν ένα ακόμα γκολ και το πέτυχαν με τον Βαγγέλη Μάντζιο στο 87ο λεπτό με πανέμορφο κρεμαστό πλασέ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Πζιρόφσκι, Ιωαννίδης, Γεωργίου, Μανόλο, Μουλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας, Κάντζι, Ροτζέριο (Μάντζιος 59'), Ορτέγκα, Βασιλείου
Πανθρακικός (Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Ντιόγκο, Σαρακατσάνος (Μαξίμ 17'), Μαρκυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Έμποου, Ρομέου (Τζάνης 57'), Κάσες, Μπαϊκαρά, Ιγκόρ
Σκόρερς: Γεωργίου (56' σουτ), Μάντζιος (84' σουτ) - Ιγκόρ (57' σουτ), Κάσες (60' σουτ)
Κάρτες: Ντιόγκο (32' κίτρινη, κόκκινη (2η κίτρινη) 72'), Εμπό (55' κίτρινη), Μαχαίρας (73' κ'ιτρινη), Λαδάκης (74' κίτρινη, Τζάνης (74΄κίτρινη), Κάσας (80' κίτρινη), Μάντζιος (92' κίτρινη), Μακρυδημήτρης (92' κίτρινη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου