Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ


Οι πρώτες εντυπώσεις από τους τρεις αγώνες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ είναι άκρως ενθαρρυντικές και αισιόδοξες.
Καταρχήν ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ είναι μια ομάδα με αρκετούς αυτοματισμούς, σε καλή φυσική κατάσταση και με παίκτες πολύ
συγκεντρωμένους στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα ξεχωριστά.
Οι γραμμές είναι κοντά η μία στην άλλη και δεν υπάρχουν κενά μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Δείγμα του ότι γίνεται σωστή δουλειά στις προπονήσεις και οι παίκτες αφομιώνουν αυτά που τους ζητάει ο προπονητής.
Από τα τρία αυτά παιχνίδια έχουν διαφανεί τα εξής:
ΑΜΥΝΑ:
Ο Γ.Παράσχος θέλει να δέσει τους παίκτες της άμυνας το συντομότερο δυνατόν. Γι' αυτό τον λόγο έχει παρατάξει και σε τρεις αγώνες τους ίδιους παόικτες της άμυνας. Κυριακίδης (γκολκίπερ), Μαχαίρας, Λισγάρας, Τομάς, Μελισσάς, Μουλόπουλος. Οι Μουλόπουλος και Μαχαίρας έχουν μοιραστεί το δεξί άκρο της άμυνας. Η άμυνα είναι το άλφα και το ωμέγα στην προσπάθεια του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν δεμένη. Βέβαια πρέπει να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις και αυτές υπάρχουν ειδικά με την παρουσία του πολύπειρου Ιωάννου.
ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ:
Στα χαφ ο προπονητής έχει επιλέξει πότε δύο αμυντικά χαφ και πότε τρία ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα. Ο Κόρμπος είναι ο παίκτης που έχει παίξει καιστα τρία ματς, ενώ ιδιαίτερη εμπιστοσύνη δείχνεται και στρον Ζησόπουλο με την εμπειρία του και την ιδιαίτερη ψυχραιμία που επιδιεκνύει. Στα πλάγια υπάρχουν ο κορυφαίος σε αυτά τα τρία παιχνίδια Φαβάλι, ο οποίος έχει και ελεύθερο ρόλο και ο Πόποβιτς, που όμως είναι φανερό ότι είναι πίσω σε φυσική κατάσταση και θα πρέπει να προσπαθήσει να έλθει στα ίδια επίπεδα με τους συμπαίκτες του. Πολύτιμη βοήθεια προσφέρουν τόσο ο Κοιλιάρας, όσο και ο Μουλόπουλος. Θέλουν ακόμη παιχνίδια ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Σάντσεζ, αλλά και ο Βιάνα. Βέβαια λείπει ο Ναπολεόνι, που είναι επιτακτικό να μπεί στους αγώνες το συντομότερο δυνατόν και ο πολύπειρος Μπεγκόνια.
ΕΠΙΘΕΣΗ :
Στην επίθεση του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ δεσπόζει η παρουσία του Βασιλείου με δύο γκολ. Τη θέση του σέντερ φορ μοιράζονται ο Ζουρούδης και ο Βασιλείου. Ο μεν πρώτος είναι μέσα στις φάσεις,του λείπει το γκολ και τίποτε άλλο. Όταν έλθει και αυτό όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ο Βασιλείου είναι μεγάλο ταλέντο και πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Ο Ναπολεόνι λείπει, καθώς και αυτός θα αποτελε΄σει ένα από τα βαριά όπλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στην επίθεση. Αίσθησή μας είναι όμως ότι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πρέπει και θα κινηθεί για την απόκτηση και ακόμη ενός επιθετικού, αφού το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και με συνεχόμενους αγώνες και ο νεαρός Μπουντόπουλος δεν φθάνει για να καληφθούν οι ανάγκες.
Ειδική αναφορά χρήζει στην περίπτωση του Γκρίμπιτς, ο οποίος είναι αφνερό ότι είναι μεγάλο ταλέντο και θα βοηθήσει είναι όμως πίσω σε φυσική κατάσταση. Η ταχύτητά του, ο σωματότυπός του (δεν πέφτει με τίποτε κάτω) και οι αρετές που τον ακολουθούν μπορούν να αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, αφού μπορεί να πετύχει γκολ, όσο και να συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία φάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου