Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Όρθιος ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο Περιστέρι, 1:1 με τον Ατρόμητο



Ισόπαλος ήλθε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο μετά από θαυμάσια εμφάνιση. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με τον Μήτρογλου στ 8'. Στη συνέχεια ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ισορρόπησε το παιχνίδι και έφθασε με αξιώσεις στο τέρμα του Ιτάνζ. Από το 30' και μετά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ επικράτησε και έχασε ευκαιρίες με τον Πόποβιτς και τον Ζουρούδη. Στην επανάληψη συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο ο αγώνας. Στο 60' μετά από κόρνερ του κορυφαίου Φαβάλι ο Λισγάρας με κεφαλιά - δυναμίτη έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Καταπληκτικό γκολ που χειροκρότησαν όλοι όσοι παρακολουθούσαν το ματς.
Στη συνέχεια έφινε παιχνίδι κέντρου ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκρίμπιτς έχασε την ευκαιρία του αγώνα αφού στο τετ - α - τετ με τον Ιτάνζ ο γάλλος τον νίκησε. Κραυγαλέα ευκαιρία για το διπλό. Συμπερασματικά ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ έδειξε πως ήλθε για να μείνει. Δυνατή, κοντρολαρισμένη ομάδα με συγκεκριμένους προσανατολισμούς το γήπεδο. Μεγάλη δουλειά ο Φαβάλι, ο Πόποβιτσ και ο Ζουρούδης. υλοβάτες της άμυνας ο Τομάς, αλλά και οεκ των διακριθέντων Λισγάρας. Το γκολ θύμησε τα περσινά δύο γκολ του στη Λέιβαδιά απέναντι στη Δόξα Δράμας, που αντιμετωπίζουμε την επόμενη κατά το πρόγραμμα αγωνιστική, γιατί μεσολαβεί πλέον το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας (74` Καραμάνος), Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (57` Δημούτσος), Μπρίτο, Μήτρογλου, Καραγκούνης (57` Αναστασάκος)

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς Χαβιέ, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος, Μαχαίρας (60` Γκρμπιτς), Μελισσάς, Φαβάλι, Ζουρούδης (84` Βασιλείου), Πόποβιτς (71` Σάντσεζ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου