Η ομάδα του Λεβαδειακού

Η ομάδα του Λεβαδειακού

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Σπουδαία νίκη 1:0 τη Δόξα Δρ.


Μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ νίκησε 1:0 τη Δόξα Δρ. Το γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Βασιλείου (δεύτερ συνεχόμενο γκολ) με πολύ ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στο 53'. Είχε προηγηθεί πέναλτι του Μπριλλάκη με χέρι, το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Ζουρούδης. Στο κόρνερ που ακολούθησε ο Λούκας Φαβάλι βρήκε τον Βασιελίου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ είχε σε όλο τον αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού χάνοντας πολλές ευκαιρίες κυρίως στο α' ημίχρονο τόσο με τον Πέτρο Ζουρούδη, όσο και με τον κορυφαίο του αγώνα για ακόμη μια φορά Λούκας Φαβάλλι. Μετά το γκολ η ομάδα προφύλαξε τα νώτα της όπως ήταν φυσικό, καθώς η νίκη έπρεπε να επιτευχθεί, η Δόξα έκανε κάποιες ευκαιρίες, όμως η άμυνα και πάλι είχε τον έλεγχο και δεν επέτρεψε κινδύνους για την εστία του Κυριακίδη. Στο τέλος του αγώνα και πάλι ο Ζουρούδης, αλλά και ο Κοιλιάρας έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ.
Συμπερασματικά ήταν μια δίκαιη νίκη, μεγάλο κέρδος το ότι η ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία και αποδίδει, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα σφικτό και προσηλωμένο στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα σύνολο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:
Κυριακίδης, Tomas, Λισγάρας, Μουλόπουλος (68’ λ. τρ. Μαχαίρας), Μελισσάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Favalli, Ζουρούδης, Βασιλείου (74’ Κοιλιάρας), Popovic (89’ Viana).
Δόξα Δράμας:
Seremet, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον, Κάπελ, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλάκης, Κατσικογιάννης (57’ Λεάντρο), Σοϊλέδης (66’ Αραβίδης), Στεργιανός (75’ Τοπούζης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου